ŽENI SE MILOŠ BIKOVIĆ! Ovo su svi detalji tajnog venčanja poznatog glumca, požurio zbog BEBE!

Autor: P. R.

Zabava

19.09.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale strogo čuvane informacije o tajnom venčanju Miloša Bikovića i njegove trudne izabranice!

ŽENI SE MILOŠ BIKOVIĆ! Ovo su svi detalji tajnog venčanja poznatog glumca, požurio zbog BEBE!

Foto: Dragan Kadić, Pixabay.com

Popularni glumac Miloš Biković i njegova trudna devojka Ivana Malić, kako navode domaći mediji, uskoro će stati na "ludi kamen", te se tako jedno drugom zavetovati na večnu ljubav i vernost.

Naime, glumac i njegova izabranica jedno drugom će izgovoriti sudbonosno "da" u intimnom krugu porodice, bliskih prijatelja i kumova, a ostale detalje budući supružnici i dalje čuvaju u strogoj tajnosti.

- Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbegne pompu, euforiju i da čin venčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi pre nego što postanu roditelji. I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi - priča izvor za Kurir.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miloš BIković i Ivana Malić

Otkako je saznao da će postati otac, Biković je rešio da se maksimalno posveti toj ulozi. Sa budućom suprugom navodno uveliko oprema i renovira životni prostor koji prilagođava porodičnoj zajednici.

Pored toga pomaže budućoj supruzi da na što bolji i laksi način prebrodi drugo stanje, a prema rečima njegovih prijatelja, gleda je kao kraljicu, ispunjava joj sve želje i trudi se da bude upućen u svaki detalj njene trudnoće.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Miloš BIković i Ivana Malić

Podsećanja radi, nakon što se u medijima saznalo da je Ivana Malić trudna, Miloš Biković se oglasio na društvenoj mreži Instagram, te potvrdio navode sedme sile uz zajedničku fotografiju sa svojom izabranicom.

Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je Bikoviću u svojoj objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading