TAMARA ĐURIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE: Nova, drastična promena starlete SRUŠILA INTERNET, svi gledaju u neverici i trljaju oči (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno izdanje popularne starlete!

TAMARA ĐURIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE: Nova, drastična promena starlete SRUŠILA INTERNET, svi gledaju u neverici i trljaju oči (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Starleta Tamara Đurić poznata je po provokativnom sadržaju koji neretko plasira na društvenoj mreži Instagram, a pratioci su navikli da je gledaju u svakakvim izdanjima, od razgolićene do svedene, međutim, poslednjeom objavom je "srušila" internet i iznenadila sve svoje pratioce.

Naime, Đurićeve se izbacila još jedan u nizu bombastičnih storija, te je u jednom trenutku spontano pokazala novu frizuru, koja je, malo je reći, drastična promena, s obzirom da je starleta bila prepoznatljiva po svojoj dugoj, bujnoj kosi.

Kako se može videti u objavama, Tamara je rešila da se ošiša, te umesto talasaste, duge frizure, sada "fura" paž. Iako je mnogima bilo najpre čudno zbog čega se starleta odlučila na ovaj korak, ali kako komentarišu njeni pratioci na pomenutoj mreži, ova promena joj odlično stoji i pravo je osveženje za njen fizički izgled.

Podsećanja radi, starleta Tamara Đurić je nedavno išla na operaciju smanjenja grudi, gde joj je tokom intervencije, kako prenose domaći mediji, otkriven dobroćudni tumor na dojci.

Tamara je želela da smanji bujno poprsje i nedavno je to učinila na jednoj privatnoj klinici. Tada su joj i saopštili da ima dobroćudni tumor. Nije joj bilo svejedno, ali je prihvatila zdravstveni problem. Operacija je prošla u najboljem redu i ona se oporavila. Još uvek ranu drenira i polako se vfraća svakodnevnim aktivnostima. Sada su njene grudi znatno manje, a na ovaj korak se odučila jer nije mogla da izdrži teret s obzirom na to da dete često nosi u rukama - istakao je izvor nedavno za domaće medije, a Đurićeva se ovim povodom i oglasila:

Republika

Foto: instagram.com/tamarasstar89

Tamara Đurić operacija

Jedino što želim da kažem kada je zdravlje u pitanju jeste da žene povedu računa i da redovno idu na kontrolu. Najvažnije je da priča o tome i apeluje na pravi način - rekla je Tamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading