SMANJILA GRUDI, OTKRILI JOJ TUMOR: Tamara Đurić uputila ženama SNAŽNU poruku nakon OPERACIJE!

Autor:

Zabava

09.09.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tamara Đurić se oglasila nakon operacije smanjenja grudi!

SMANJILA GRUDI, OTKRILI JOJ TUMOR: Tamara Đurić uputila ženama SNAŽNU poruku nakon OPERACIJE!

Foto: instagram.com/tamarasstar89

Starleta Tamara Đurić je nedavno išla na operaciju smanjenja grudi, gde joj je tokom intervencije, kako prenose domaći mediji, otkriven dobroćudni tumor na dojci. 
 
- Tamara je želela da smanji bujno poprsje i nedavno je to učinila na jednoj privatnoj klinici. Tada su joj i saopštili da ima dobroćudni tumor. Nije joj bilo svejedno, ali je prihvatila zdravstveni problem. Operacija je prošla u najboljem redu i ona se oporavila. Još uvek ranu drenira i polako se vfraća svakodnevnim aktivnostima. Sada su njene grudi znatno manje, a na ovaj korak se odučila jer nije mogla da izdrži teret s obzirom na to da dete često nosi u rukama - priča izvor za "Kurir".

Republika

Foto: instagram.com/tamarasstar89

Tamara Đurić

Starleta se oglasila i poslala javni apel svim ženama.

- Jedino što želim da kažem kada je zdravlje u pitanju jeste da žene povedu računa i da redovno idu na kontrolu. Najvažnije je da priča o tome i apeluje na pravi način - rekla je Tamara za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading