GRU NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJEN! Četiri godine od SMRTI slavnog repera, kolege se prisetile DIRLJIVIH trenutaka!

Autor:

Zabava

09.09.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre tačno četiri godine slavni reper Dalibor Andonov Gru je tragično nastradao!

GRU NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJEN! Četiri godine od SMRTI slavnog repera, kolege se prisetile DIRLJIVIH trenutaka!

Foto: youttube/SKY PLUS

Reper Dalibor Andonov Gru je pre četiri godine tragično nastradao na kajtu na Dunav, kad je zbog košave i jakih udaraca u glavu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio.

Reper je nastradao u svojoj 46. godini života, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, dva sina i mnogobrojne prijatelje. Sećanje na slavnog repera ne bledi, a rado ga se sećaju kolege i prijatelji i vežu ih samo lepe uspomene.

Republika

Foto: instagram.com/Dalibor Andonov Gru

Gru

- Gru je neko koga nikada nećemo zaboraviti, dobar čovek, pravi drug, bio je originalan u svemu što je radio, voleo je adrenalin i, eto, to ga je koštalo glave. Uvek ga se rado setim kad god čujem neku njegovu pesmu na radiju, setim se svega s njim. To su bili divni dani i divni momenti provedeni u njegovom društvu - prisetio se njegov kolega i prijatelj Nenad Knežević Knez i dodao:

- Poslednje naše viđanje bilo je na njegovom di-džej setu. Kad je mene video kako ulazim u klub, pustio je moju pesmu, nakon toga smo se fino ispričali, hteo je da me ispoštuje, imao je neverovatan ukus za muziku. On je bio upućen u sve. Nisam se čuo s njegovom suprugom zbog preseljenja.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Knez

Goca Tržan ne zaboravlja kolegu, a posebno se seća poslednjeg susreta sa njim.

- Dalibor je bio moj drug, saborac, mi smo zajedno počeli i delili smo se po diskotekama, sve je bilo manje-više isto, bili smo mnogo dobri drugari, baš smo se družili. Već je četiri godine prošlo, a meni kao godinu dana... Eto kako vreme brzo leti, kontam da je njegovima mnogo teže nego meni. On je bio vrlo talentovan. Videla sam se s njim mesec pre pogibije na nekom događaju, sećam se da je nosio neko smešno odelo i lepo smo se ispričali, najobičniji susret... Teško je što čovek nikad ne zna kad je s nekim poslednji put. Eto, neka nam to bude uvek na pameti kako i s kim provodimo vreme, jer možda je to baš poslednji put da smo s nekim razgovarali - ispričala je Goca Tržan, prenosi "Kurir".

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Tržan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading