Sandra Rešić tvrdi da joj se Lazić nekoliko puta ispovedio: Noći sam provodila sa Darkom, pričao mi je s kim se sve ku*vao!

Autor:

Zabava

08.09.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvoreno je o svemu govorio, najopušteniji je s ljudima koje voli. Posle sam se povukla kad sam videla koliko mu Kaća znači, priča pevačica.

Sandra Rešić tvrdi da joj se Lazić nekoliko puta ispovedio: Noći sam provodila sa Darkom, pričao mi je s kim se sve ku*vao!

Foto: Instagram.com

Pevačica Sandra Rešić kaže je više puta provela noć s kolegom Darkom Lazićem kad su se najviše družili, te i da joj je tom prilikom pričao s kojim ženama se zabavljao. Sandra tvrdi da je pevač imao toliko poverenja u nju da joj je do detalja opisivao s kim se švalerisao, kao i da joj je drago što se danas skrasio i napravio svadbu.


- Darkovu Katarinu sam upoznala, ali me Darko nije zvao na svadbu. Viđali smo se otkako su oni zajedno na slavama, nekim zajedničkim proslavama i tada smo ćaskale. Darko i ja se odavno znamo. Super nam je odnos i nekoliko puta smo noći provodili zajedno. Tada mi je pričao o svojim aferama, s kim se sve švalerisao i ko je bio u pitanju. Otvoreno je o svemu govorio, on je najopušteniji s ljudima koje voli - priča Rešićka za Svet i dodaje da je jedan od razloga što se više svakodnevno ne čuje s Lazićem taj što se ne odvaja od žene:

Foto: ST/P. DIVAC

Darko Lazić

 


- Kad je to sve s Kaćom i Darkom postalo ozbiljno, udaljila sam se. Nije pristojno da više vremena provodi s drugaricama ili kolegama pored devojke koja će mu kasnije postati žena. Kad sam s njom pričala, samo sam rekla: "Kaća, drži uzde čvrsto, kako znaš i umeš." Eto, vidim da im super ide i mnogo mi je drago zbog toga.


Sandra je potom prokomentarisala i Lazićeve prekršaje u saobraćaju, pa kaže da mu je rekla da svaki put kad pomisli da vozi brzo razmišlja o porodici.


- Objasnila sam Darku da ne sme više da stavlja glavu u torbu. Rekla sam mu da svaki put kad mu padne na pamet da brzo vozi pomisli na decu, ženu, majku... Onda će da se smiri. Stalno samo viče: "Ma pusti me, bre!", tako da njemu s te strane nema pomoći. Doveo je sebe u situaciju da svaki naslov koji se pojavi u medijima o njemu bude loš, a to je šteta jer je pevač s prelepim glasom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Darko Lazić i njegova supruga Katarina

 


Lukas nikad neće da peva kao Šaban


Pevačica se dotakla i karijere kolege Ace Lukasa, pa objasnila da on nikad neće pevati kao pokojni Šaban Šaulić, ali da je za nju vrhunski muzičar:

Foto: ATA Images

Aca Lukas

 


- Lukas mi je uvek govorio da sam umela da izaberem pogrešne pesme za pevanje, ali nikad da ne znam da pevam. On je vrhunski muzičar. Odličan je sluhista i retko ko može da dođe do nivoa na koji je on podigao karijeru. To je za poštovanje. Možda nikad neće da peva kao što je pokojni Šaban, kao što neki pričaju, ali će uvek biti Aca Lukas.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading