JASMIN ZVANI BOMBA RANIO MIRZU HATIĆA: Bivši dečko Maje Marinković upucan na Baščaršiji zbog TIKTOKA-a?!

Autor: P. R.

Zabava

19.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije o pucnjavi u Sarajevu!

JASMIN ZVANI BOMBA RANIO MIRZU HATIĆA: Bivši dečko Maje Marinković upucan na Baščaršiji zbog TIKTOKA-a?!

Foto: Youtube printscreen Source.ba

Mirza Hatić

U Sarajevu je danas na Baščaršiji u prepodnevnim satima ranjen Mirza Hatić, koji je javnosti postao poznat kao navodni dečko rijaliti zvezde Maje Marinković, a kako mediji saznaju iz više izvora, njega je ranio Jasmin Ćatić zvani Bomba.

Prema nezvaničnim informacijama, koje poseduje i policija, velika je verovatnoća da je ovaj napad na Hatića posledica žestokog prepucavanja na socijalnoj platformi TikTok, gde je Ćatić poslednjih dana brutalno vređao Hatića, piše Avaz. Inače, pripadnici Federalne uprave policije uhapsili su Jasmina Ćatića Bombu 2012. godine, i to zbog prostitucije.

Podsćenja radi, Mirza Hatić je osuđen jer je počinio krivično delo iznude i kao organizator grupe počinio krivično delo krađe, te nedozvoljeno posedovanje oružja i municije. Nakon izlaska iz zeničkog zatvora odlučio da se posveti TikTok-u i "Jutjubu". Njegov brat, Jasmin Hatić, takođe je nedavno izašao iz zatvora sa odsluženja zatvorske kazne u Mostaru, jer je bio osuđen na dve godine zbog pucnjave u ulici Ferhadija kada je ranio Almera Inajetovića, koji je bežeći od mlađeg Hatića povukao devojku i tako štitio sebe.

Mirzin brat Jasmin je 2014. godine priznao krivicu te je sa Admirom Arnautovićem Šmrkom, Adnanom Maglićem, Sandrom Melićem, svi iz Sarajeva, sporazumno priznao krivicu za neovlašćeni međunarodni promet drogama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading