MAMA TO I DAN-DANAS RADI: Džejla Ramović šokirala priznanjem!

Autor:

Zabava

02.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila kako izgledaju praznici u njenoj porodici!

MAMA TO I DAN-DANAS RADI: Džejla Ramović šokirala priznanjem!

Foto: TV Pink/printscreen

Mlada pevačica Džejla Ramović nedavno je podelila sa javnošću kako praznici izgledaju u njenom domu, otkrivajući da je ulogu Deda Mraza preuzela njena majka. Iako više ne veruje u Deda Mraza, Džejla se rado seća paketića koje im je mama pripremala u detinjstvu, a ta tradicija se i danas nastavlja. Svake godine pre Nove godine, majka pevačice pažljivo priprema personalizovane paketiće za Džejlu i njene sestre, u koje stavlja njihove omiljene slatkiše.

Ne verujem u Deda Mraza, u detinjstvu je bilo radovanja i svega, ali to u jednom momentu prođe. Ja se najradije sećam paketića koje smo dobijale od mame. Moja mama to radi i danas, pre Nove godine ona meni i sestrama pravi naše personalizovane paketiće, stavlja naše najdraže slatkiše. To je neka naša tradicija, to ona svaki put priprema - rekla je pevačica, pa otkrila čemu će težiti u ovoj godini.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Džejla Ramović

Džejla je takođe podelila svoje ambicije za naredni period. Izrazila je želju za što više pesama, mogućnosti da snimi nove numere i nastupa. Ova mlada pevačica jasno je istakla da je prošla godina bila izuzetno uspešna za nju, te da ne bi ništa menjala.

- Želim što više pesama, što više mogućnosti da snimim pesme, što više nastupa. Ništa ja tu ne bih menjala u odnosu na prošlu godinu. Smatram prošlu godinu kao jako uspešnu i stvarno ne bih ništa menjala. Takva kakva je, meni je bila odlična - zaključila je Džejla za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading