POTRESNE SCENE NA NOVOM GROBLJU: Ceca ljubi Arkanov grob, Veljko ne može da SAKRIJE TUGU! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je 24 godine otkako je ubijen Željko Ražnatović Arkan!

 

Danas se navršava tačno 24 godine od tragičnog događaja koji je potresao javnost - ubistvo komandanta Srpske dobrovoljačke garde, Željka Ražnatovića Arkana. Na današnji dan, u hotelu "Interkontinental", Arkan je izgubio život.


Porodica Ražnatović danas je posetila Novo groblje kako bi odala počast i sećanje na Željka. Veljko i Bogdana stigli su među prvima, noseći sa sobom veliki buket belog cveća koji su pažljivo položili na Arkanov grob. Nakon njih, stigle su i Ceca i Anastasija, pridruživši se u poštovanju prema Arkanu. One su jedno po jedno prišle spomeniku i poljubile ga, uz pozdrav prisutnima koji su došli da odaju počast pokojnom vođi.


Na groblju se takođe našla Cecina sestra, Lidija, koja je imala posebno emotivno iskustvo, jer je bila prisutna u hotelu u trenutku Arkanovog tragičnog napada. Njena prisutnost dodatno je naglasila duboku emotivnu vezu koja je porodica Ražnatović imala sa Željkom. Sećanje na Željka Ražnatovića Arkana i dalje je veoma snažno, a porodica i prijatelji i dalje neguju uspomenu na njega kao vođu i osobu koja je obeležila jedan period u srpskoj istoriji.

Godišnjica smrti Željka Ražnatovića Arkan je prilika da se još jednom oda počas. Njegova ličnost i delovanje i dalje su predmet interesovanja javnosti, a njegova porodica nastavlja da čuva sećanje na njega na dostojanstven način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading