24 GODINE OD ARKANOVE SMRTI: Ceca tragične noći vrištala iz sveg glasa - VADILA MU KRV IZ USTA i pokušavala da ga reanimira!

Autor:

Zabava

15.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan ubijen je Željko Ražnatović Arkan!

24 GODINE OD ARKANOVE SMRTI: Ceca tragične noći vrištala iz sveg glasa - VADILA MU KRV IZ USTA i pokušavala da ga reanimira!

Foto: S.T/Emil Conkić

Ceca i Arkan

Danas se navršava 24 godine od tragične smrti Željka Ražnatovića Arkana, vođe paravojne formacije "Srpska dobrovoljačka garda", koji je ubijen na današnji dan, 15. januara 2000. godine, u beogradskom hotelu "Interkontinental". Njegova ljubavna priča sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović nikoga nije ostavila ravnodušnim, a o njihovom životu zajedno isplivale su i neke tajne koje su dugo bile skrivane od javnosti.


Svetlana je jednom prilikom otkrila da je prvi put videla Željkovu sliku u magazinu i već tada poželela da se uda za njega. Njihov prvi susret se desio na jednom događaju, gde ih je upoznao Oliver Mandić. Nakon što su se viđali, Ceca je priznala da je prva poljubila Arkana, a venčanje je zakazano za februar 1995. godine. Ipak, neposredno pre svadbe, desio se gubitak - Svetlana je izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće. Ipak, njih dvoje su odlučili da ne pomeraju datum venčanja, te su se 19. februara 1995. godine zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ceca i Arkan

Ceca i Arkan su zajedno prošli kroz teške trenutke, ali su se uspešno izborili sa izazovima. Kao rezultat vantelesne oplodnje, rođeni su im sin Veljko 1996. godine, i ćerka Anastasija 1998. godine. Ceca je isticala da je Arkan bio podrška tokom procesa vantelesne oplodnje, te da su oboje želeli decu. Pored porodičnog života, Ceca nije zapostavila svoju karijeru, objavivši niz uspešnih albuma i pesama.

- Po dolasku u hotel svi smo otišli u butik "La France", a pola sata kasnije Željko je izašao da pronađe prijatelja Mandu. Povremeno sam sa sestrom obilazila svoje butike i prolazila pored puža u kojem je Željko sedeo s Mandom i Garićem. U jednom trenutku pored njega je sedeo i Branko Jevtović Jorga, a kad sam sledeći put došla, njega nije bilo. Sela sam malo pored supruga i otišla u "La France" - rekla je Ceca na sudu 2000. godine i dodala:

- U jednom trenutku u butik je utrčao Zvonko Mateović, tražio je da mu dam pištolj jer je on ispalio sve projektile iz svog oružja. Dala sam mu moj valter, ali on nije ispalio nijedan metak. Neke žene su mi branile da izađem iz butika, a Zvonko je vrištao: "Ubijen je komandant". Smogla sam snage i otrčala do muža. Garić je bio na podu, Željko je krvario, pokušala sam sa reanimacijom. Videla sam da je Manda na mestu mrtav. Vrištala sam da neko pozove Hitnu pomoć, dok sam Željku iz usta vadila krv.


Kobna subota, 15. januar 2000. godine, zauvek je promenila život Cece Ražnatović i njene dece. Arkan je ubijen u hotelu "Interkontinental", ostavljajući Svetlanu udovicom i samohranom majkom dvoje dece. Ceca se povukla iz javnosti na godinu dana, ali se potom vratila sa albumom "Decenija" i nastavila da gradi svoju karijeru. Iako su je pratile kontroverze, ona je nastavila da se posvećuje svojoj porodici i karijeri, uspevajući da održi svoju popularnost i ljubav publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading