CECA PRVI PUT PROGOVORILA O DŽEJEVOM BOLU SA KOJIM JE ŽIVEO: Ovaj trenutak iz stana na Vračaru će joj VEČNO ostati u sećanju!

Autor:

Zabava

12.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović ekskluzivno za Republiku otvorila dušu o pokojnom Džeju.

CECA PRVI PUT PROGOVORILA O DŽEJEVOM BOLU SA KOJIM JE ŽIVEO: Ovaj trenutak iz stana na Vračaru će joj VEČNO ostati u sećanju!

Foto: Photo: Film nedelja, ATA Images

džej

Ekskluzivno za Republiku oglasila se Ceca Ražnatović i otkrila kako se osećala dok je pevala pesmu "Za kraj" koja prati najnoviji domaći film "Nedelja", posvećen liku i delu čuvenog folk-pevača Džeja Ramadanovskog.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca se rasplakala dok je pričala o Džeju

Naime, Ceca je za naš portal otkrila da je jedva obuzdala emocije, kao i da je pala neka suza, budući da je bila velika pevačeva prijateljica, ali i Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Uskoro izlazi film "Nedelja"posvećen Džeju

- Vratile su se stare emocije kada smo u studiju zajedno radili Marina, Futa i ja. Taj neki period kada smo do kasno ujutru znali da sedimo u njihovom stanu na Vračaru i slušamo razne numere koje je Marina napisala, a Futa komponovao. To su bila neka bezbrižna vremena, kada smo imali toliko kvalitetnih i dobrih pesama da nije bilo mesta da ih sve stavimo na jedan album, pa smo ostavljali za naredne - rekla je Ceca kroz suze i otkrila da bi o Džeju i njihovim anegdotama danima pričala, pošto ih je puno bilo:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, printscreen/youtube

Emotivne scene iz filma "Nedelja"

- Za dvadeset godina koliko sam poznavala i družila se sa Džejom, tu ima mnogo anegdota. Jedno je sigurno, gde god da se pojavi napravi haos i sjajnu atmosferu. Imao je posebanu boju glasa u kojoj se satkalo toliko emocije, a i bol, da posle njega nisam čula nikoga da ima takvu boju. 

Ceca kaže da joj je  Aleksandar Radulović Futa otkrio i pre premijere neke scene iz filma "Nedelja".

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATAImages

Marina i Džej do poslednjeg dana bili veliki prijatelji

- Pričao mi je Futa dosta o filmu, jer ima mnogo zanimljivosti iz života njega i Marine. Verujem da su uradili sjajan film i da će se publici dopasti. Uostalo, videćemo reakciju publike, šta će oni reći nakon gledanja - rekla je Ceca za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images, Youtube

Futa je obožavao Džeja i učestvovao u filmu "Nedelja"

Inače, ovo je presedan u karijeri Svetlane Cece Ražnatović, s obzirom da ova pesma nije rađena namenski niti za njen repertoar niti album već isključivo u svrhu promocije filma, a njen dugogodišnji prijatelj i nekadašnji saradnik Aleksandar Radulović Futa je napisao muziku i uradio aranžman za ovu pesmu, dok je tekst potpisala njegova pokojna supruga, Marina Tucaković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading