POTVRĐENI SU ODLASCI: Šest fudbalera napustilo je opremu "tobdžija"!

Autor:

Sport

15.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno od strane kluba.

POTVRĐENI SU ODLASCI: Šest fudbalera napustilo je opremu "tobdžija"!

Foto: www.profimedia.rs

"Tobdžije" iz Kragujevca protekle jeseni partijama u okviru Treće lige Kragujevca istakle su kandidaturu za plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Nekadašnji kragujevački velikan za početak "cilja" odlazak u drugi rang takmičenja, i ove zime vreme provodi na trećoj poziciji na tabeli, sa tri boda zaostatka za liderom. Sastav Arsenala na 13 ligaških mečeva zabeležio je devet trijumfa, uz dva remija i isto toliko poraza.

Što se tiče prolećnog dela prvenstva, uprava se polako priprema za zimski prelazni rok, u kojem će pokušati da ojača igrački kadar, ali je za početak stigla informacija po pitanju odlazaka. Dres Arsenala od kraja jesenjeg dela prvenstva razdužila su šest fudbalera.

Vladimir Anđelković (37) nakon šest meseci u opremi "tobdžija" karijeru nastavlja u prvoj ligi, gde će biti član Šumadije iz Drače. Mladi Nikola Gligorijević (17) poslednjih godinu dana bio je član Arsenala, ali će u nastavku prvenstva voditi bitke u opremi Stanova. U dva ranga jače takmičenje ide i Aleksandar Kovinić (30).

Republika

Foto: FK Arsenal 1930 Kragujevac

Pre dolazaka, odlasci iz Arsenala

Darko Kovačević (42) i Marko Tatić (42) napuštaju opremu Arsenala, i u nastavku prvenstva vodiće borbu za opstanak u Drugoj ligi Kragujevca, u opremi Jadrana. Poslednji u nizu koji je napustio opremu "tobdžija" je Slobodan Milošević (34), koji još uvek nije pronašao klub u koji će nastupati u narednom periodu. 

U narednim danima se mogu očekivati novosti po pitanju novajlija u redovima Arsenala, uprava kluba "ispituje" tržište, i do početka priprema će veći deo posla biti završen po pitanju sklapanja igračkog kadra. Prednost "tobždija" na proleće je svakako što će sve rivale protiv kojih ekipa nije slavila u prvom delu sezone, dočekati pred svojim navijačima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading