ULOG JE VELIKI OVE SEZONE: Potvrđen je ostanak dva jako bitna fudbalera za pohod na šampionski pehar!

Autor:

Sport

15.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti!

ULOG JE VELIKI OVE SEZONE: Potvrđen je ostanak dva jako bitna fudbalera za pohod na šampionski pehar!

Foto: FK Proleter Četereže

Klub iz Četereža već duže od dve decenije takmiči se u okviru Opštinske lige Žabari, ali je rezultatima ove sezone istakao kandidaturu da prekine ovaj niz takmičenja u istoj ligi.

Republika

Zimsku pauzu sastav Proletera provodi na drugoj poziciji sa učinkom od pet trijumfa i tri remija, bez poraza ekipa je završila jesenji deo prvenstva. Bodovni saldo na koti 18 bio je dovoljan za zaostatak u odnosu na lidera od samog jednog boda. Tim i Četereža je jedini u ligi uspeo da savlada aktuelnog jesenjeg prvaka (2:1), i to je jedan od razloga najave jako uzbudljivog proleća.

Uprava kluba radi na jačanju igračkog kadra za prolećna iskušenja, ali je pre svega jako bitno da se održi aktuelni tim, koji je izneo veći deo jesenjeg dela prvenstva. Od starta sezone gotovo svi fudbaleri u opremi Proletera pružaju jako dobre partije, i to je navelo određene klubove iz višeg ranga da pokušaju da u svoje redove dovedu određene igrače.

Nikola Marinković (29) i Nikola Petrović (25) potvrdili su da su bili interesantni mnogim klubovima u aktuelnom prelaznom roku, da su pojedini i "opipavali" puls povodom transfera, ali je od igrača stigao negativan odgovor na startu.

Republika

Foto: FK Proleter Četereže

Marinković i Petrović potvrdili ostanak

Petrović je proteklog leta stigao u opremu Proletera, igra na poziciji desnog krila i u prvom delu bio ne neizostavan član startne postave. Marinković pokriva mesto u defanzivnoj liniji, takođe je od starta sezone u klubu, i deo je druge najbolje odbrane prvenstva.

Navedena dva fudbalera su letos došla kao pojačanja u pohodu na viši rang, i po njihovom ličnom mišljenju nije u redu da se sada klub napusti, cilj od starta bio je šampionska titula, i na istom cilju ostaju zajedno sa svim ostalim saigračima.

Prolećni deo prvenstva sastav Proletera otvara na gostovanju Mladosti iz Svinjareva, na otvaranju sezone u duelu ova dva tima slavio je domaćin rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading