DELIJE OČIMA NE VERUJU: Ostaje li Vladan Milojević bez uzdanice na sredini terena? Jedna fotografija zabrinula navijače Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna fotografija je zabrinula sve ljubitelje fudbala kojima su crveno-bele boje na srcu.

DELIJE OČIMA NE VERUJU: Ostaje li Vladan Milojević bez uzdanice na sredini terena? Jedna fotografija zabrinula navijače Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Miljakovca jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" okončali su na petoj poziciji sa 16 osvojenih bodova i u odlučujuće prolećne borbe ulaze "pet koraka" iza vodećeg beogradskog Palilulca.

 

Popularna "radnička klasa" uskoro će započeti sa pripremama za nastavak sezone, a jedna fotografija sa duštvenih mreža je zagolicala maštu svih kojima je Miljakovac na srcu, dok je sa druge strane prilično zabrinula pristalice aktuelnog šampiona, ekipe Crvene zvezde.

Naime, stranac sa najviše odigranih mečeva u crveno-belom dresu Gelor Kanga, "uhvaćen" je sa fotografom Andrejem Kranjcom koji je bio u opremi Fudbalskog kluba Miljakovac, a navijače je zabrinuo potpis fotografije:

- Sređujem vam pojačanje, FK Miljakovac.

Foto: Instagram.com/printscreen/andrej.kranjc_

Miljakovac na pragu najvećeg pojačanja u istoriji kluba?

 

Na sreću po sve navijače Crvene zvezde i trenera Vladana Milojevića, Gelor Kanga ne napušta Topčidersko brdo, barem ne u aktuelnom prelaznom roku i tokom predstojećeg proleća će biti jedna od uzdanica ekipe u borbi za novi šampionski pehar.

Da podsetimo, Gelor Kanga je u Crvenu zvezdu prvi put stigao 2016. godine iz ruskog Rostova. Nako godinu i po dana preselio se u prašku Spartu, da bi se leta 2020. godine vratio na beogradsku Marakanu i od tada je član kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Kada je reč o ekipi Miljakovca, oni će u prolećnoj premijeri, poslednjeg vikenda meseca marta gostovati Resniku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading