OBLAČI DRES CRVENO-BELIH BOJA: Krenuo je putem kojim se ređe ide - prelazi u redove najljućeg rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan transfer u borbi za šampionski pehar je realizovan.

OBLAČI DRES CRVENO-BELIH BOJA: Krenuo je putem kojim se ređe ide - prelazi u redove najljućeg rivala!

Foto: Starsport

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 jesenji deo sezone u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončali su na liderskoj poziciji sa pet bodova prednosti u odnosu na prvog i jedinog konkurenta, ekipu FAP Priboja.

 

Popularne čačanske "zebre" su iskoristile dva uzastopna kiksa velikog rivala i ne samo da su stigle do jesenjih lovorika, nego su i stekli priličnu bodovnu prednost koja im daje zavidnu prednost uoči odlučujućih prolećnih borbi.

Kako bi se ekipa dodatno pojačala pred nastavak šampionata rukovodstvo Borca 1926 je angažovalo i prvo zimsko pojačanje.

Reč je o dvadesettrogodišnjem defanzivcu Kosti Janjiću kojem je primarna pozicija levog beka, ali može odgovoriti zadacima i na mestu centralnog beka.

Janjić u Čačak stiže iz redova ivanjičkog Javor-Matisa, ali treba napomenuti da je prethodnih šest meseci proveo u redovima velikog konkurenta FAP Priboja.

Treba napomenuti da Janjić poseduje i superligaško iskustvo, tako da će svakako biti veliko pojačanje za Čačane u borbi za plasman u prvoligaško društvo.

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Kosta Janjić će biti uzdanica crveno-belih u borbi za šampionski pehar

 

- Kosta Janjić:

Datum rođenja: 22. maj 2000. godine

Mesto rođenja: Užice

Pozicija u timu: levi bek/centralni bek

Igračka karijera: Sloga U-19 (Požega), Sloga (Požega), Javor-Matis (Ivanjica), FAP (Priboj)

Priliku za debi u dresu novog kluba Kosta Janjć će imati u prolećnoj premijeri kada će Borac 1926 gostovati u Vrelu ekipi Vrelo Sporta. U prvom ovosezonskom duelu dve ekipe Čačani su ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading