PRIČA OSTAJE ISTA, SAMO PROZIVKA, JER TO IMA SMISLA: Subotičani doveli svoje jedino zimsko pojačanje - stigao je igrač superligaškog iskustva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer bomba j detonirala na severu Srbije.

PRIČA OSTAJE ISTA, SAMO PROZIVKA, JER TO IMA SMISLA: Subotičani doveli svoje jedino zimsko pojačanje - stigao je igrač superligaškog iskustva!

Foto: FK Prozivka

Fudbalski klub Prozivka osnovan je juna meseca 2023. godine u naselju na samom jugu grada Subotice, a već od prethodne jeseni se uključio u takmičenja u okviru Gradske lige Subotica.

 

Svoju premijernu polusezonu u okviru srpskih klupskih takmičenja okončali su sa skorom od četiri pobede, isto toliko poraza i dva remija i u prolećne borbe ulaze sa sedme pozicije, a i pored bodovnog zaostatka klub ima mogučnosti da se u nastaku takmičenja uključi u borbu za sam vrh tabele.

Agilno rukovodstvo je iskoristilo pauzu kako bi u svoje redove dovelo i prvo, a kako ističu i jedino pojačanje.

Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem Nemanji Matijeviću koji igra na poziciji veznog igrača, a može odgovoriti zadacima duž leve aut linije i koji je ponikao u redovima subotičkog Spartaka.

Matijević iza sebe ima iskustva nastupa u superligaškoj konkurenciji, a ono što ga je u potpunosti preporučilo klubu jeste činjenica da je odrastao u naselju Prozivka što je osnovni uslov kako bi neko poneo opremu navedenog kluba.

Foto: FK Prozivka

Nemanja Matijević parafira ugovor sa subotičkim klubom

 

- Nemanja Matijević:

Datum rođenja: 27. jun 1999. godine

Mesto rođenja: Subotica

Pozicija u timu: vezni igrač

Igračka karijera: Sparta U-19 (Subotica), Spartak (Subotica), Bačka 1901 (Subotica), Radnilki (Sremska Mitrovica), Tisa /Adorjan)

Priliku za debi u dresu novog kluba Nemanja Matijević će imati u prolećnoj premijeri kada će Prozivka dočekati ekipu Hajduka 1950 iz Bačkog Dušanova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading