MOTORI SU UPALJENI: Kada on drži sastanak, ni muva se ne čuje - red, rad i disciplina će doneti željena ostvarenja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oživelo je i na Ubu.

MOTORI SU UPALJENI: Kada on drži sastanak, ni muva se ne čuje - red, rad i disciplina će doneti željena ostvarenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Zimska pauza je gotova i kad su u pitanju fudbaleri Jedinstva sa Uba, a pred njima je polusezona velikih i istorijskih očekivanja.

 

Crveno-beli su prethodnu jesen okončali na šestoj poziciji prvoligaškog karavana sa skorom od osam pobeda, šest remija i isto toliko poraza i u nastavak takmičenja ulaze sa svega četiri boda zaostatka u odnosu na ekipu Inđije Toyo Tires koja trenutno zauzima poziciju koja po okončanju borbe za bodove vodi direktno u Superligu Srbije.

Tokom zime klub je dobio i novog šefa stručnog štaba. Novi trener ekipe sa stadiona "Dragan džajić" postao je Ivan Radovanović, nekadašnji srpski reprezentativac i član velikog broja italijanskih klubova, a koji je prethodnog leta stigao u klub i posednjih šest meseci je mlađim kolegama pomagao na zelenom tepihu.

Ivan Radovanović je obavio prozivku fudbalera ubskog Jedinstva, a zatim je održao i prvi sastanak nakon kojeg je potpuno jsno da su svi igrači sa puno pažnje pratili izlaganje novog trenera i pokušavali da svaku njegovu reč upiju, kako bi je kasnije preneli i na sam teren.

 

Ekipa je nakon uvodnih sastanaka izašla i na teren i otpočela sa, svi se nadaju, operacijom "plasman u elitu".

 

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, treba podsetiti da će u prolećnoj premijeri ekipa Jedinstva sa Uba sa svom stadionu dočekati sremskomitrovački Radnički, ekipu koja takođe gaji visoke ambicije.

Navedeni meč je zakazana za 24. februar, a prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Sremskomitrovčana koji su na "AdmiralBet Areni" slavili rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading