IZNENAĐUJUĆI POTEZ: Nakon više nego uspešne polusezone, odlučio je da promeni sredinu - u prethodnom klubu je ostavio dubok trag!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da se bori za plasman u elitni rang, odlučio j da u nižem stepenu takmičenja vodi borbu za opstanak.

IZNENAĐUJUĆI POTEZ: Nakon više nego uspešne polusezone, odlučio je da promeni sredinu - u prethodnom klubu je ostavio dubok trag!

Foto: Starsport

Fudbaleri Bečeja 1918 prvi deo šampionata u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na 11. poziciji sa ukupno 18 osvojenih bodova i nekadašnjeg člana elite očekuje borba za opstanak tokom predstojećeg proleća.

 

Bečejci su sjajno startovali u ovosezonskom takmičenju. U prvih devet prvenstvenih mečeva ostvarili su skor od šest pobeda i tri poraza i činilo se da se čak mogu i uključiti u borbu za plasman u Prvu ligu Srbije, ali je ekipa od polovine meseca oktibra ušla u veliku krizu rezultata tokom koje su u poslednjih šest mečeva zabeležili isto toliko poraza uz katastrofalan gol količnik 1:17, što je uslovilo da tokom zimske pauze klub načini velike rezove.

U tom cilju imenovan je i novi trener.

Reč je o iskusnom pedesetčetvorogodišnjem Draganu Ivanoviću koji je tokom prethodne dve godine napravio istorijsko ostvarenje sa ekipom Tekstilca iz Odžaka. Uveo je Odžačane u Prvu ligu Srbije, a ostvlja ih na samo dva boda zaostatka od pozicije koja direktno vodi u superligaški karavan.

Foto: Starsport

Može li Dragan Ivanović da vrati Bečejce na nekadašnje staze uspeha?

 

- Dragan Ivanović:

Datum rođenja: 2. decembar 1969. godine

Trenerska karijera: ČSK-Pivara (Čelarevo), Napredak (Kruševac), Vojvodina (Novi Sad), OFK Bačka (Bačka Palanka), Hajduk 1912 (Kula), Budućnost (Dobanovci), Rad (Beograd), Tekstilac (Odžaci)

Priliku za debi na klupi novog kluba Dragan Ivanović će imati u prolećnoj premijeri kada će na stadionu "kraj Tise" gostovati aktuelni lider GFK Sloven iz Rume. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Bečejaca rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading