LAZAREVAČKI SAMURAJ: Transfer bomba je odjeknula - Japanac stigao u Srbiju! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje je stiglo u redove Lazarevčana.

LAZAREVAČKI SAMURAJ: Transfer bomba je odjeknula - Japanac stigao u Srbiju! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/yuma_suwa_2000

Juma Suva

Fudbaleri lazarevačke Kolubare jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na desetoj poziciji i u nastavku takmičenja predstoji im borba za plasman u plej-of fazu.

 

Zeleno-crni su tokom prvi 20 prvenstvenih mečeva zabeležili skor šest pobeda i po sedam remija i poraza i u ovom momentu imaju dva boda manje u odnosu na šabačku Mačvu koja se nalazi na poziciji koja vodi u direktnu borbu za plasman u superligaško društvo.

Rukovodsvo lazarevačkog kluba ozbiljno se posvetilo aktuelnom zimskom prelazom roku, a novi član zeleno-crnih postao je japanski vezni fudbaler koji može odgovoriti i zadacima duž desne aut linije.

Reč je o dvadesettrogodišnjem Juma Suvi koji u srpski fudbal stiže iz litvanskog Žalgirisa iz Kaunasa čiji je član bio od leta 2021. godine.

Treba posebno napomenuti da je Suva upoznat sa balkanskim fudbalom, s obzirom do je tokom 2021. godine šest meseci proveo u crnogorskom OFK Grblju.

 

 

- Juma Suva:

Datum rođenja: 29. avgust 2000. godine

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Sagamihara U-21 (Japan), Švac (Austrija), OFK Grbalj (Crna Gora), Žalgiris Kaunas (Litvanija)

Priliku za debi u dresu novog kluba mladi Japanac će imati u prolećnoj premijeri kada će Kolubara gostovati na stadionu "kraj Studenjaka" gde će se sastati sa ekipom novobeogradskog Radničkog.

Navedeni susret zakazan je za 24. februar. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je lazarevačkim fudbalerima rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading