IZDANAK REALA SA NIŠAVE JE STIGAO: Vezni fudbaler parafirao ugovor - kockice za proleće se polako sklapaju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je ozbiljno pristupio prelaznom roku.

IZDANAK REALA SA NIŠAVE JE STIGAO: Vezni fudbaler parafirao ugovor - kockice za proleće se polako sklapaju!

Foto: FK Radnički Niš

Fudbaleri Omladinca iz Zablaće jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Zapad okončali su na sedmoj poziciji, što se može smatrati uspehom, s obzirom da je ekipa prethodne sezone kroz Zonu Zapadno-moravsku stigla do trećeg stepena takmičenja.

 

Tokom prethodnih meseci plavo-beli su ostvarili skor od šest pobeda, isto toliko poraza i tri remija, a učinak je svakako mogao biti i bolji da su u poslednja tri prvenstvena meča zabeležili bolja ostvarenja, s obzirom da su stigli samo do jednog boda.

Tokom zimske pauze rukovodstvo kuba ozbiljno radi na formiranju ekipe za nastavak takmičenja. Prvo je produžena saradnja sa trenerom Vladislavom Rosićem, a sada je obelodanjeno i ime prvog igračkog pojačanja.

Novi fudbaler Omladinca postao je Mladen Bernić.

Reč je o dvadesetogodišnjem ofanzivnom veznom fudbaleru koji u Zablaće stiže iz pirotskog Radničkog, a koji je fudbalski put započeo u redovima popularnog Reala sa Nišave.

Foto: FK Omladinac Zablaće

U Zablaću se fudbal voli

- Mladen Bernić:

Datum rođenja: 28. septembar 2003. godine

Mesto rođenja: Niš

Pozicija u timu: ofanzivni vezni

Igračka karijera: Radnički U-19 (Niš), Žitorađa (Žitorađa), Radnički (Pirot)

Priliku za debi u dresu novog kluba Bernić će imati u prolećnoj premijeri kada će Omladinac na svom terenu dočekati ekipu Tutina. Navedeni susret zakazan je za 9. mart, a treba napomenuti da je orvi ovosezonski duel dve ekipe okončan podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading