PODRHTAVA STADION "KRAJ PIJACE": Put kojim se ređe ide - iskusni defanzivac obukao dres gradskog rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Atomska transfer bomba" je odjeknula.

PODRHTAVA STADION "KRAJ PIJACE": Put kojim se ređe ide - iskusni defanzivac obukao dres gradskog rivala!

Foto: FK Omladinac Bogatić

Fudbaleri Omladinca iz Bogatića jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Mačva okončali su na petoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, dva remija i četiri poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa deset bodova zaostatka u odnosu na jesenjg lidera ekipu Budućnosti iz Pocerskog Dobrića.

 

Međutim, agilno rukovodstvo kluba ima velike ambicije u predstojećem peroidu, a angažovanošću u zimskom prelaznom roku potvrđuju se informacije da klub već u aktuelnoj takmičarskoj godini ima šampionske ambicije kojima bi stigli do plasmana u viši rang takmičenja, Mačvansku okružnu ligu.

Na stadion "kraj Pijace" stiglo je novo pojačanje i to iz redova gradskog rivala.

Reč je o dvadesetpetogodišnjem defanzivcu Vladimiru Tomiću, fudbaleru koji je ponikao u redovima šabačke Mačve, a koji je prethodne dve godine proveo u redovima imenjaka iz Bogatića.

Foto: FK Omladinac Bogatić

Vladimir Tomić dok je nosio crveno-beli dres Jedinstva sa Uba

 

- Vladimir Tomić:

Datum rođenja: 26. novembar 1998. godine

Mesto rođenja: Šabac

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Mačva U-19 (Šabac), Mačva (Šabac), Železničar (Lajkovac), Jedinstvo (Ub), Tutin (Tutin), Radnički (Sombor), Mačva 1929 (Bogatić)

Priliku za debi u dresu novog kluba Vladimir tomić će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Omladinca iz Bogatića gostovati Mladosti iz Mačvankog Metkovića. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading