FORMIRA SE PAKLENA EKIPA: Došlo je vreme za povratak u srpski fudbal - igrač bogatog internacionalnog iskustva je nova klupska akvizicija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo ćemo ga gledati na srpskim fudbalskim terenima.

FORMIRA SE PAKLENA EKIPA: Došlo je vreme za povratak u srpski fudbal - igrač bogatog internacionalnog iskustva je nova klupska akvizicija!

Foto: Starsport

Krsta Đorđević

Fudbaleri lazarevačke Kolubare uoči starta ovosezonskog prvoligaškog karavana smatrani su jednim od favorita kada je u pitanju plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala, ali navedeno nisu i potvrdili na samom terenu.

 

Zeleno-crni su prethodnu jesen okončali sa skorom od šest pobeda, sedam remija i isto toliko poraza što je bilo dovoljno samo za desetu poziciju na prvoligaškoj tabeli i tokom predstojećeg proleća očekuje ih borba za plasman u plej-of fazu.

Kako bi navedeno i ostvarili, agilno klupsko rukovodstvo je tokom zimske pauze ozbiljno pristupilo prelaznom roku. Nakon nekoliko odlazaka, u Lazarevac je stiglo i pojačanje u vidu japanskog veznog fudbalera Juma Suve koji je došao iz redova litvanskog Žalgirisa iz Kaunasa, a navijači mogu svakako biti zadovoljni i novom akvizicijom.

Nakon godinu dana odsustva, u srpski fudbal se vraća iskusni golgeter Krsta Đorđević.

Tridesetogodišnji napadač je prethodni period proveo u ekipi Zvijezde 09 iz Bijeljine nastupajući u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi, a sada će svakako predstavljati važnu kariku u lazarevačkoj mašineriji.

Foto: Starsport

Krsta Đorđević u dresu OFK Bačke na stadionu u Humskoj

 

- Krsta Đorđević:

Datum rođenja: 24. septembar 1993. godine

Mesto rođenja: Gnjilane

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Moka Gora (Zubin Potok), MAS Taborsko (Češka Republika), Olimpija Prag (Češka Republika), Radnik (Surdulica), OFK Žarkovo (Beograd), OFK Bačka (Bačka Palanka), Sileks Kratovo (Severna Makedonija), Borec Veles (Severna Makedonija), Slijema (Malta), Radnički (Sremska Mitrovica), Zvijezda 09 Bijeljina (Bosna i Hercegovina)

Priliku za debi u dresu novog kluba Krsta Đorđević će imati u premijernoj prolećnoj takmičarskoj rundi kada će ekipa Kolubare gostovati na novobeogradskom stadionu "kraj Studenjaka" gde će se sastati sa ekipom Radničkog. Navedeni susret je zakazan za 24. februar, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom zeleno-crnih rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading