POZNAT JE I RASPORED PRIJATELJSKIH MEČEVA: Slovaci, Poljaci i Nemci testiraju crveno-bele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je ozbiljno pristupio zimskim pripremama.

POZNAT JE I RASPORED PRIJATELJSKIH MEČEVA: Slovaci, Poljaci i Nemci testiraju crveno-bele!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji sa ukupno četiri boda manje u odnosu na Inđiju Toyo Tires koja zauzima mesto koje po okončanju ligaških borbi direktno vodi u srpsku klupsku fudbalsku elitu.

 

Tokom zime crveno-beli su angažovali novog trenera. Reč je o Ivanu Radovanoviću nekadašnjem reprezentativcu Srbije i članu brojnih italijanskih ekpa, a koji je prethodnih šest meseci proveo u crveno-belom dresu kluba sa stadiona "Dragan Džajić" i koji je tom prilikom zabeležio svih 20 nastupa, a na terenu je proveo ukupno 1.787 minuta.

Novi šef struke Ubljana pre samo par dana je započeo i zimske pripreme od kojih svi u klubu očekuju da će plodove dati narednog proleća, kada bi ekipa mogla stići do istorijskog ostvarenja, plasmana u Superligu Srbije.

Klub je na svom zvaničnom Instagram nalogu obavestio javnost i o pripemnim susretima koji će biti odigrani tokom bazičnih priprema koje će se obaviti u turskoj Antaliji.

Brušenje forme započinje 27. januara kada će se crveno-beli sastati sa slovačkim Ružomberokom. Četiri dana kasnije na programu je meč protiv Zaglebja iz Sosnovjeka koji se takmiči u drugoj ligi Poljske, da bi četvrtog dana meseca februar odmerili snagu sa ekipom Homburgom koji je član nemačkog četvrtog ranga takmičenja.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Raspored prijateljskih mečeva na pripremama u Antaliji

 

Da podsetimo, nastavak borbe za bodove u prvoligaškoj konkurenciji zakazana je za 24. februar kada će crveno-beli na stadionu "Dragan Džajić" dočekati velikog rivala u borbi za vrh tabele, ekipu sremskomitrovačkog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading