DOŠLO JE VREME DA SE BUBAMARA PONOVO ZAKOTRLJA: Lider pali motore - ŠAMPIONSKA TITULA je jedini cilj!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska pauza je okončana...

DOŠLO JE VREME DA SE BUBAMARA PONOVO ZAKOTRLJA: Lider pali motore - ŠAMPIONSKA TITULA je jedini cilj!

Foto: FK Zemun

Fudbaleri Zemuna jesenji deo takmičeanja u okviru Srpske lige Beograd okončali su na liderkoj poziciji zahvaljujući goljem gol koeficijentu u odnosu na drugoplasiranu Zvezdaru.

 

Ekipa iz Gornje varoši je zabeležila skor od 11 pobeda, jednog remija i tri poraza, ali je potpuno jasno da će se tokom predstojećeg proleća voditi velika borba za šampionski pehar, s obzirom da pored već pomenutih "bulki" svoju šansu vidi i trenutno trećeplasirani Teleoptik koji zaostaje samo jedan bod u odnosu na vodeći dvojac.

U ponedeljak 15. januara trener Nikola Drinčić će obaviti prozivku prvotimaca, a zatim će biti i održan prvi trening ekipe u 2024. godini.

Kada je reč o aktuelnom zimskom prelaznom roku, Zemunci su već angažovali dvojicu novajlija. Interesantno je napomenuti da su obojica u Gornju varoš stigli iz redova najljućeg rivala Zvezdare, a u pitanju su nekadašnji kapite "bulki" Uroš Vukićević i mladi čuvar mreže Nikola Borjan, brat Milana Borjana nekadašnjeg golmana Crvene zvezde koji u ovoj sezoni kao pozajmljeni fudbaler nastupa u ekipi Slovana iz Bratislave.

Foto: Instsgram.com/ultrasgrupesrbijaa

Navijači Zemuna se nadaju povratku u prvoligašku konkurenciju nakon tri godine

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ona je zakazana za drugi dan meseca marta kada će Zemun gostovati Torlaku. 

Trba napomenuti da će Zemun tokom proleća na svom terenu dočekati sve kandidate za najviši plasman. U okviru 19. kola, 23. marta će dočekati novobeogradsko Ušće, protiv Teleoptika će se sastati 4. maja u okviru 29. prvenstvenog kola, dok se prava poslastica očekuje u poslednjoj takmičarskoj rundi kada će u Gornjoj varoši gostovati ekipa sa Bulbuldera.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading