JESENJI VICEŠAMPION IMA NOVU UZDANICU: Iskusni veznjak je stigao - ne tako davno je špartao terenima u Nemačkoj!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor je parafiran...

JESENJI VICEŠAMPION IMA NOVU UZDANICU: Iskusni veznjak je stigao - ne tako davno je špartao terenima u Nemačkoj!

Foto: Starsport

Fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika jesenji deo takmičenja u okviru južne grupe vojvođanskog fudbala okončali su na drugoj poziciji sa svega bodom manje u odnosu na Hajduk iz Divoša i svkakao će u nastavku borbe za bodove pokušati da stignu do istorijskog plasmana u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Plavo-beli su pod rukovodećom palicom šefa stručnog štaba Miroslava Blanuše započeli zimske pripreme, a istovremeno klupsko rukovodstvo uveliko radi na jačanju igračkog kadra.

Tokom prethodnog perioda klub je angažovao četvoricu novajlija. Dres plavo-belih boja prvo su zadužili Nikola Kokir, Dejan Živković i Dragoslav Sremčević, da bi Božić bata uručio i poklon u vidu mladog defanzivca Kristijana Antonića.

Navedenim akvizicijama, transfer pijaca nije okončana, a peto pojačanje Slobode, jeste iskusni Mile Vujasin.

Reč je o iskusnom tridesetogodišnjem fudbaleru sredine terena koji iza sebe ima bogatu i superligašku karijeru i koji je u dva navrata nastupao u nemačkim niželigaškim klubovima Sonsbek i Henepel Nidermertmer.

 

- Mile Vujasin:

Datum rođenja: 10. oktobar 1993. godine

Mesto rođenja: Glina

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Inđija U-19 (Inđija), Inđija (Inđija), Cement (Beočin), Dunav (Stari Banovci), Radničk (Nova Pazova), Ozren (Sokobanja), Sonsbek (Nemačka), Radnički 1923 (Kragujevac), Mačva (Šabac), Kolubara (Lazarevac), Feniks 1995 (Stara Pazova), Henepel Nidermertmer (Nemačka), Jedinstvo (Stara Pazova)

Priliku za debi u dresu novog kluba, kao i ostala dosadašnja po

jačanja, Vujasin će imati u prolećnoj premijeri kada će Sloboda na svom stadionu u Donjem Tovarniku dočekati Mladost iz Bačkog Jarka. Navedeni susret planiran je za drugi dan meseca marta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading