KUVA SE NEŠTO VELIKO: "Bomba" samo što nije detonirala - legendarni Jera je u fokusu dešavanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski globtroter uvek ima dodatnog "keca u rukavu".

KUVA SE NEŠTO VELIKO: "Bomba" samo što nije detonirala - legendarni Jera je u fokusu dešavanja!

Foto: Privatna arhiva/Lazar Jeremić

Fudbaleri novosadskog Proletera 1951 prvi deo takmičenja u okviru Prve novosadske lige okončali su na 13. poziciji sa ukupno 14 osvojenih bodova i skorom od četiri pobede, dva remija i devet poraza.

 

Jesenji učinak svakako je mogao biti i bolji da ekipa u poslednja tri prvenstvena duela nije zabeležila isto toliko poraza, ali niko u "srpskoj Atini" ne gubi nadu da će već period pred nama doneti daleko bolja ostvarenja.

O svim aktuelnim dešavanjima razgovarali smo sa dobro poznatim Lazarom Jeremićem koji nam je na početku razgovora istakao:

- Trenutno se nalazimo tu gde jesmo i slobodno mogu da kažem da se svi u klubu nadaju daleko boljim ostvarenjima tokom predstojećeg proleća. Sve ono što se događalo sada je iza nas i pripremamo se za nastavak sezone tokom koje će cilj biti prodor ka sredini tabele.

Početak aktuelne sezone prvoveo je u Mađarskoj, a zatim je usledio prelazak u redove nekadašnjeg superligaša. Interesantno je bilo čuti kako popularni Jera vidi prethodni period proveden u klubu sa Slane bare?

- Zaista se sjajno osećam u Proleteru. Imamo odličnu ekipu, ali i rukovodstvo koje je uvek svima nama na raspolaganju. Ovde se osećam fenomenalno i slobodno mogu da kažem da je Proleter postala moja druga kuća. U sjajnim sam odnosima sa prvim čovekom kluba Novakom Buljićem i komletan kolektiv sa njim na čelu će ostvariti sve ono što navijači priželjkuju - istakao je Jeremić i dodao:

 

 

- Vrlo brzo po dolasku u klub, postao sam i kapiten ekipe što je za mene bila i obaveza, ali i velika čast. Tokom karijere sam promenio 19 klubova i slobodno mogu reći da ono što imamo ovde, retko gde se sreće.

Da li to znači da će i u nastavku sezoe navijači Proletera 1951 gledati Jeru u novosadskom sportskom kolektivu?

- Prelazni rok je živa stvar. Gde god sam igrao trudio sam se da ostavim što bolji utisak i nigde nisam za sobom trajno zatvarao vrata. Pominjao se i moj povratak u beočinski Cement čiji sam dres nosio pre odlaska u Mađarsku, ali videćemo... Ponuda ima i otvoren sam da ih sve saslušam, ali dobro znam kakve su moje lične želje i ambicije za aktuelni prelazni rok.

Za kraj, Jeremić je ekskluzivno za naš portal istakao:

- Moram reći da se nešto veliko sprema. Nešto o čemu će se naširoko pripovedati i što će odjeknuti srpskom fudbalskom i sportskom scenom. Sve će se znati za nedelju, nedelju i po dana i siguran sam da navedeo nikoga neće ostati ravnodušnim.

Nešto bombastično se sprema, a ljubiteljima fudbala ostaje da odbrojavaju dane...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading