OKREĆE NOVU STRANICU KARIJERE: Mladi stručnjak dobio ponudu koja se ne odbija - Kina je sledeća destinacija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar glas daleko se čuje.

OKREĆE NOVU STRANICU KARIJERE: Mladi stručnjak dobio ponudu koja se ne odbija - Kina je sledeća destinacija!

Foto: FK Jedinstvo Putevi Užice

ŽFK Jedinstvo Putevi iz Užica prvi deo sezone u okviru Druge ženske lige Zapad okončali su na poslednjoj sedmoj poziciji bez osvojenog boda.

 

Užičanke su u šest prvenstvenih mečeva zabeležile isto toliko poraza uz gol količnik 0:76, ali i pored navedenog ostvarenja klub ne gubi nadu u ostvarenju zacrtanih ciljva, razvoja ženskog fudbala.

Da se u Užicu ozbiljno radi, govori i podatak da je mladi i perspektivni trener užičkih fudbalerki Aleksandar Jovanović, dobio ponudu koja se ne odbija.

Naime, trener i osnivač ŽFK Jedinstvo Putevi iz Užica, Aleksandar Jovanović seli se u daleku Kinu gde će u narednom periodu raditi u Akademiji Šenžena.

Maldi stručnjak koji je najzaslužniji za povratak ženskog fudbala u Užice nakon dugih šes godina, biće predstavnik kako užičkog, tako i srpskog fudbala u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

Foto: ŽFK Jedinstvo Putevi Užice

Rezultati će doći - ŽFK Jedinstvo Putevi Užice

 

Kada je reč o nastavku prvenstvene borbe u okviru zapadne grupe drugog ranga takmičenja. ekipa Jedinstvo Puteva 13. aprila naredne godine dočekuje ŽFK Pazar iz Novog Pazara. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Novopazarke su rešile u svoju korist rezultatom 9:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading