"SVETI RAKS SE VRAĆA KUĆI": Povratak iskusnog napadač je obradovao sve u crveno-belom taboru!

Autor:

Sport

15.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer period za školske udžbenike.

"SVETI RAKS SE VRAĆA KUĆI": Povratak iskusnog napadač je obradovao sve u crveno-belom taboru!

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Veliki povratak

Jedan od najboljih prelaznih rokova u klupskoj istoriji trenutno se odvija u redovima Proletera iz Ravnog Sela.

Republika

Uprava kluba iz dana u dan transferima diže euforiju među navijačima kluba, plasman u sredinu tabele nije ono što se očekuje od Proletera, i na proleće će sigurno cilj biti da se klub "digne" u sam vrh lige.

Gotovo sve linije tima ojačane su dolascima proverenih, iskusnih fudbalera koji su spremni da podignu kvalitet igre u nastavku sezone. A sada je navijačima prezentovan i novi-stari fudbaler, svima dobro poznato lice.

Radoslav Nešković (41) protekle jeseni sa Iskrom iz Kucure stigao je do titule jesenjeg prvaka lige, ali je sada odlučio da se vrati u Ravno Selo gde je do proteklog leta proveo punih 13 godina. Nešković je dobro poznato lice među svim simpatizerima kluba, u crveno-belom dresu pokazao je dosta toga, i pored godina, sigurno je da može da pomogne na proleće.

Najnovija akvizicija uprave kluba može pokriti pozicijun napadača, ali i levog krila. U dosadašnjoj karijeri pored Proletera i Iskre branio je i boje Budućnosti (Parage). Protekle jeseni zabeležio je devet nastupa u redovima jesenjeg prvaka, i pokazao je da još može da pruži fudbalu, što bi se reklo "sudija još nije odsvirao kraj za Neškovića". 

Njegovim dolaskom uprava kluba se ne zaustavlja, u planu je dovođenje još par proverenih fudbalera, rekonstrukcija igračkog kadra je u punom jeku, i verovatno će ista biti gotova do početka pripremnog perioda.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading