PREVARANTKINJI (28) KOJA JE VARALA LJUDE ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Zajedno sa još jednim muškarcem nudila stanove koje nema, pa uzimala novac unapred!

Autor:

Hronika

15.01.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičena je juče saslušana u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, u prisustvu branioca, nakon čega joj je određen pritvor.

PREVARANTKINJI (28) KOJA JE VARALA LJUDE ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Zajedno sa još jednim muškarcem nudila stanove koje nema, pa uzimala novac unapred!

Foto: Shutterstock

Treći osnovni sud u Beogradu je, na predlog beogradskog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, odredio pritvor u trajanju od 30 dana za I.L., osumnjičenu da je zajedno sa još jednim licem izvršila produženo krivično delo prevara.

I. L. je zajedno sa izvršiocem za kojim se intenzivno traga, krajem 2023. godine, preko različitih oglašivača, objavljivala da iznajmljuje stanove na teritoriji Novog Beograda i Palilule, a nakon što bi joj potencijalni zakupci uplaćivali dogovoren iznos novca na račun, prekidala je svaku komunikaciju sa njima, pri čemu je novac uplaćen na ime navodnog depozita, zadržavala, saopštilo je danas Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičena na ovaj način oštetila pet lica za iznos od ukupno oko 200.000 dinara. 

Ona je juče saslušana u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, u prisustvu branioca.

Prilikom saslušanja I.L. je negirala izvršenje krivičnog dela, a pritvor joj je određen, s obzirom na to da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i na saizvršioca, kao i zbog činjenice da se protiv osumnjičene vode i drugi postupci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading