OVO JE MALI DŽEJ: Dečak koji glumi pokojnog pevača POLUDEO kad je video OVU ZGODNU PEVAČICU! Hit (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Alen Selimi oduševio sve na premijeri filma "Nedelja"!

OVO JE MALI DŽEJ: Dečak koji glumi pokojnog pevača POLUDEO kad je video OVU ZGODNU PEVAČICU! Hit (VIDEO)

Foto: Republika.rs, printscreen/youtube

Večeras se u MTS Dvorani održava premijera filma "Nedelja" rađen po motivima života našeg čuvenog pevača Džeja Ramadanovskog, a svečanom godađaju pojavile su se mnogobrojne poznate ličnosti. Među poslednjima pojavila se i glavna zvezda, Husein Alijević Husa, koji inače tumači lik pokojnog pevača, a društvo mu je pravio i mladi Alen Selimi, dečak koji je Džejovo detinjstvo izneo na velikom platnu.

- Na snimanju je bilo super, ništa mi nije palo teško. Volim i da glumim i da pevam, voleo bih da nastavim da se bavim ovim poslom. Imam 12 godina, idem u školu, super sam đak... Matematika mi super ide! Je l' ono Tea Tairović - nasmejao se mali Alen u razgovoru za Republiku, te nastavio:

- Volim Teu, volim i Vojaža... Voleo bih da postanem pevač kao oni, volim da pevam.

Republika

Foto: Republika

Tea Tairović sa majkom

Inače, crvenim tepihom prošetale su i Džejeve ćerke Marija i Ana sa jačim polovinama, Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, voditeljka Marija Veljković sa dečkom glumcem Rastkom Jankovićem, Mina Kostić sa ćerkom, folker Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, harmonikaš Aca Sofronijević sa devojkom, Tea Tairović sa majkom, Sanja Vučić, reditelj Dragan Bjelogrlić, Ana Bekuta, Džejev kum Zoran Jagodić Rule, kao i glumačka ekipa filma.

Husa, koji tumači lik Džeja, pristigao je na crveni tepih u besnoj mašini, a društvo mu je pravila supruga, pevačica Andrea Došen, kao i sa "malim Džejem", dečakom koji glumi legendu iz detinjstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading