JOŠ DVA IGRAČA NAPUŠTAJU PARTIZAN, ALI POSTOJE USLOVI! Jedan je NEKADA bio MILJENIK GROBARA!

Autor:

Sport

16.01.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer rok u Humskoj u punom je jeku.

JOŠ DVA IGRAČA NAPUŠTAJU PARTIZAN, ALI POSTOJE USLOVI! Jedan je NEKADA bio MILJENIK GROBARA!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Fudbaleri Partizana istrčaće na teren u drugoj polusezoni Superlige Srbije u značajno izmenjenom sastavu. 

Sportski sektor radi punom parom, a posle odlazaka Kristijana Belića i Mihajla Ilića, još dva igrača napustiće Humsku 1.

U pitanju su Danilo Pantić i Andrija Pavlović, sa kojima će ugovor biti sporazumno raskinut. Ipak, neće se sve odvijati tako lako.

 

 

Kako prenosi renomirana insajderska "Instagram" stranica navijača Partizana, oba igrača došla su do specifičnog dogovora sa klubom. 

Naime, i jedan i drugi će ostati članovi kluba sa stadiona JNA dok ne pronađu nove klubove, a tek onda će se pristupiti sporazumnom raskidanju ugovora. 

Foto: Starsport

Danilo Pantić

Isti izvor navodi da je identičan dogovor ponuđen Marku Živkoviću, ali da je ovaj odbio da se odrekne svog važećeg potpisa, koji traje još godinu i po dana. 

Iako je njegov status kod trenera Igora Duljaja vrlo upitan, kao što je to slučaj sa prethodnom dvojicom, Živković bi trebalo da se priključi pripremama na Kipru. 

Podsetimo, Danilo Pantić je svojevremeno okarakterisan kao velika nada "grobara". U više navrata je bio obožavan među navijačima, ali nikada nije razvio karijeru koja mu se predviđala. Pre svog trećeg mandata u Partizanu nastupao je u Fehervaru i Čukaričkom. Pre toga, bio je igrač Čelsija, bez minuta za prvi tim, kao i pozajmljeni fudbaler u Viteseu i Ekselsioru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading