SALDANJU TRAŽI POLA EVROPE! Italijani STALI U RED za Brazilca!

Autor:

Sport

15.01.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će crno-beli uspeti da ga zadrže?

SALDANJU TRAŽI POLA EVROPE! Italijani STALI U RED za Brazilca!

Foto: Starsport

Nedavno su se pojavile informacije da Mateus Saldanja pregovara sa Fenerbahčeom i da je posao vrlo blizu realizacije. Mnogi drugi klubovi širom Evrope uključujući i Sevilju pominju se kao opcije, a sada je u red za Brazilca stao i italijanski Torino!

Svi redom iz uprave crno-belih potvrdili su da Brazilac nije na prodaju i da neće prihvatiti ni jednu ponudu, ali...

Što se Saldanje tiče, interesuje me kao sportskog direktora da ekipa ostane na okupu i on nije na prodaju. Bitan je igrač i odluka kluba je da ga zadrži, jedino bi izuzetak bio da se pojavi ponuda koja ne može da se odbije, ali nju trenutno nemamo i svakako bi odluku donosio generalni direktor - rekao je Ivica Kralj pre samo nekioliko dana.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Ipak, čini se da će uprava crno-belih teško odoleti bogatim ponudama za Saldanju. 

Kako prenosi "Tutomercato", "bikovi" su zainteresovani za Brazilca, pošto bi Pjetro Pelegri mogao da napusti Torino i pređe u redove Đenove. Razmatraju se opcije ko bi mogao da bude zamena, a kuglica je pala na Saldanjino ime.

Ne spominje se cifra, ali navodno Partizan želi čak deset miliona za Saldanju.

Neshvatljivo je da Partizan na pola sezone proda najboljeg strelca lige, a u situaciji je da ima bod prednosti u odnosu na večitog rivala i bori se za titulu koju navijači čekaju sedam godina. Ostaje da se vidi šta će se desiti do kraja prelaznog roka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading