PARTIZAN EKSPRESNO REAGOVAO! STIŽE VELIKI TALENAT: Gledao je kako NJEGOV tim MUČI CRNO-BELE, a sada DOLAZI u Humsku!

Autor:

Sport

13.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miličić je prema dobijenim rezultatima svrstan među 40 najvećih igračkih projekata u konkurenciji fudbalera rođenih 2004. godine i mlađih.

PARTIZAN EKSPRESNO REAGOVAO! STIŽE VELIKI TALENAT: Gledao je kako NJEGOV tim MUČI CRNO-BELE, a sada DOLAZI u Humsku!

Foto: Starsport

Nikola Miličić i Bibars Natho

Centralni defanzivac Nikola Miličić (19) jedan je od prioriteta Partizana u zimskom prelaznom roku i crno-beli su nadomak toga da realizuju transfer mladog fudbalera iz redova Radničkog 1923, saznaje "Telegraf". Partizan će klubu iz Kragujevca platiti obeštećenje za igrača, ali će rešiti veliki problem dodatnog bonusa u odbrani posle odlaska Mihajla Ilića u Bolonju.

Međutim, s obzirom da nije sve i dalje realizovano crno-beli nisu jedini zainteresovani. "Oko je bacio" i Čukarički, koji je čak i odreagovao, pokušao da potpiše Miličića u septembru, ali se dan pre dogovora i potpisivanja predugovora fudbaler povredio na prvenstvenoj utakmici sa Vojvodinom, posle koje je propustio jesenji deo sezone.

Sumnjalo se na najgore, na povredu ukrštenih ligamenta kolena, pa su "brđani" izašli iz priče, međutim, analize su pokazale da se radi o težem istezanju, pa Miličić nije morao na operaciju.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Miličić

Ipak, u dogovoru sa klubom i agentom koji ga zastupa, nekadašnjim reprezentativcem Duškom Tošićem, odlučio je da produži pauzu kako bi ojačao donje ekstremitete, koji muskularno nisu pratili visinu i gornji deo tela.

Posle odrađene magnetne rezonance, koja je pokazala da je koleno "čisto", da nema nikakvih oštećenja, Miličić je više od dva meseca radio individualno na ispravljanju nedostataka, a onda se u priču odmah posle Božića ponovo uključio Partizan.

Kontaktirani su Kragujevčani, kao i agent igrača, razmenjene informacije i potom načinjeni konkretni potezi u angažovanju fudbalera.

Radi se o igraču koji pokriva poziciju centralnog defanzivca, bolje se služi levom nogom, odlikuju ga brzina, odličan skok, ali i zrelost u igri nesrazmerna godinama.

U Humskoj ga vide kao naslednika Mihajlu Iliću, koji je u transferu teškom 5.500.000 evra pojačao Bolonju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading