IVIĆ PECNUO CRVENU ZVEZDU! Iskusni stručnjak komentarisao sezonu VEČITIH!

Autor:

Sport

05.01.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Ivić pohvalio je uspehe crno-belih.

IVIĆ PECNUO CRVENU ZVEZDU! Iskusni stručnjak komentarisao sezonu VEČITIH!

Foto: Starsport

Iskusni fudbalski stručnjak Vladimir Ivić, dotakao se sezona večitih rivala. Prekaljeni trener, koji je verovatno ključni faktor Krasnodarovog uspešnog prvog dela sezone u Rusiji, naglasio je veličinu dostignuća igrača Partizana na čelu sa Igorom Duljajem.

Pri tome, nije se libio da podbode Crvenu zvezdu, naglašavajući kako je najskuplji tim iz Ljutice Bogdana u istoriji izgubio od posrnulih crno-belih. 

- Velike pohvale Partizanu za prvo mesto. Bolji je od naskuplje ekipe u istoriji Zvezde. Svaka čast Duljaju, igračima, članovima stručnog štaba, ljudima iz uprave. Stvarno je veliki uspeh - naveo je Ivić u intervjuu za Mozzart sport. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vladimir Ivić

Ivić je doveden da Krasnodar drži pri vrhu tamošnje Premijer lige, ali nekadašnji vezista Partizana napravio je malo čudo sa Bikovima. Krasnodar će zimsku pauzu provesti na prvom mestu prvenstva, ispred neprikosnovenog vladara ruskog fudbala Zenita iz Sankt Peterburga i Dinama iz Moskve.

Pored ruske ekipe, Ivić je u karijeri vodio PAOK, Makabi i Votford. Legenda Partizana je pored uspešne trenerske karijere, ostavila iza sebe i slavne igračke dane. U crno-belom dresu je na 134 nastupa postigao čak 64 gola iz veznog reda, da bi potom proveo kratak period u Borusiji iz Mehengladbaha. Zatim je krenuo putem Grčke, u kojoj je se ubeležio u istorijske knjige Arisa iz Atine, ali i u Solunu, nastupajući za PAOK pune četiri godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading