KRISTIJAN BELIĆ NAPUŠTA JNA? Partizan ima TEŠKU ponudu na stolu od CRVENO-BELIH!

Autor:

Sport

10.01.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler mogao bi se naći u crveno-belom dresu od nastavka sezone.

KRISTIJAN BELIĆ NAPUŠTA JNA? Partizan ima TEŠKU ponudu na stolu od CRVENO-BELIH!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana nalaze se na ceni ove zime, s obzirom da su sve iznenadili osvajanjem jesenje titule protiv najskupljeg tima u istoriji Superlige Srbije. 

Već se ozbiljno govori o transferu Mihajla Ilića u Bolonju, a sada bi još jedan mladi igrač crno-belih mogao da dobije primamljivu ponudu

Naime, Kristijana Belića želi u svojim redovima niko drugi do holandski gigant, AZ Alkmar, čuven po razvijanju mladih igrača u velike zvezde evropskog fudbala. 

Evidentno je da popularni Kića radi nešto dobro, čim ga je ovakva sila u skautingu primetila i navodno prosledila u Humsku 1 papir sa velikom sumom novca.

Foto: Starsport

Kristijan Belić

Spekuliše se da je u pitanju četiri miliona evra! Na nesreću Partizana, ne bi sav novac završio u kasi JNA. 

Prema dogovoru koji je postignut sa Čukaričkim pri dolasku mladog fudbalera, Belić je bio ustupljen crno-belima bez provizije, ali sa procentima od narednog transfera. I to ni manje, ni više nego 50 procenata!

Prema novoj računici, Partizan bi inkasirao tek nekih dva miliona, što je već značajno manje unosna ponuda. 

Pitanje je da li bi tim iz Humske mogao sebi da priušti odlaske dva igrača koji su debelo uticali na impozantan uspeh u jesenjem delu sezone, a sa druge strane, može li klub u finansijskoj krizi odbiti toliku sumu novca. 

Podsetimo, Belić je za crno-bele je odigrao 23 utakmice od početka sezone, dva puta se upisao u strelce, uz šest asistencija, no, uz to je bio i glavna pokretačka snaga celog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading