OPSADNO STANJE U BAČKOM PETROVCU! Policija upala u veliku laboratoriju NARKOTIKA - pronađeno 30 stabljika!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

10.01.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

OPSADNO STANJE U BAČKOM PETROVCU! Policija upala u veliku laboratoriju NARKOTIKA - pronađeno 30 stabljika!

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkom Petrovcu uhapsili su N. A. (53), Lj. A. (42) i S. A. (20) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u improvizovanom objektu u Magliću, pronašla trideset stabljika sasušene marihuane, težine oko 17 kilograma, za koju se sumnja da pripada osumnjičenima.

Takođe, pretresom njihovog stana, policija je pronašla 105 grama marihuane i opremu za pakovanje opojne droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Podsetimo, M. M. (47) iz Uba nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u njegovom stanu i drugim prostorijama pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima. U toj laboratoriji otkriveno je 120 stabljika sumnjivog kanabisa, čija ukupna težina iznosi oko 64 kilograma.

Pored ove veće količine marihuane, pronađene su i tablete koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, što ukazuje na to da je osumnjičeni bio uključen u proizvodnju i distribuciju različitih opojnih sredstava. Uz to, pronađena je i vagica za precizno merenje, što dodatno ukazuje na ozbiljnost i organizovanost ovog ilegalnog posla.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

10.01.2024 14:51

Uh jao proizvodili marihuanu. Ma gori su od Hitlera. Nebitno sto celokupna kolicina kokaina koja ulazi u jugoistocni deo evrope ide via Kosovo preko Srbije uz kontrolu bivseg DB-a. I ovo "ukupna tezina" pa koga policija laze ovde, od marihuane se koriste cvetici koji cine tek mali procenat "ukupne tezine" koju ovde poturaju.