PRVI ODLAZAK IZ HUMSKE: Ljubimac grobara se seli u Seriju A? Partizan dobija OGROMNO OBEŠTEĆENJE

Autor: P. Z.

Sport

10.01.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli bi mogli odlično da zarade ovog januara.

PRVI ODLAZAK IZ HUMSKE: Ljubimac grobara se seli u Seriju A? Partizan dobija OGROMNO OBEŠTEĆENJE

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana jesenji su prvaci Superlige Srbije, pošto su prvi deo sezone završili sa bodom više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Međutim, u Humskoj ne spavaju na lovorikama, naprotiv. Prvotimci "parnog valjka" okupili su se ove srede za početak zimskih priprema, a na Sportskom centru Teleoptik našla se i ekipa portala Republika.rs.

Stručni štab, na čijem čelu je i dalje Igor Duljaj, dao je pet slobodnih dana više pojedincima, koji će se ekipi priključiti 15. januara.

Posle toga, crno-beli 18. januara putuju na Kipar, gde će biti do 2. februara, kada je planiran povratak u Srbiju.

Ipak, kako stvari stoje, među putnicima na Rajsko ostrvo neće se naći mladi štoper Mihajlo Ilić.

Republika

Foto: Starsport

Mihajlo Ilić

Navodno, italijanska Bolonja je spremna da za defanzivca crno-belih plati pet miliona evra, uz deset odsto od naredne prodaje koji bi pripali klubu iz Humske, piše "Telegraf".

Sam fudbaler ne bi imao ništa protiv selidbe na Apenine, ali postoji realna šansa da bi se to desilo tek na leto, jer "parni valjak" pokušava da iskamči pozajmicu do kraja sezone.

FK Partizan 2023/24

Crno-beli su veoma loše započeli aktuelnu sezonu, pošto su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija na jedvite jade prošli slabašni Sabah iz Bakua, a onda ih je u plej-ofu ponizio danski Nordsjeland.

Međutim, u Superligi je "parni valjak" mleo sve pred sobom, do poslednjih nekoliko nedelja, kada je pao u formi, ali je na kraju pobedom u večitom derbiju uspeo da se vrati na čelo tabele i osvoji titulu jesenjeg prvaka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading