TONI CETINSKI BIO PRIVEDEN U SARAJEVU! Isplivala kompletna istina o incidentu!

Autor:

Zabava

10.01.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina o privođenju Tonija Cetinskog u Sarajevu, pevač progovorio o svemu.

TONI CETINSKI BIO PRIVEDEN U SARAJEVU! Isplivala kompletna istina o incidentu!

Foto: Youtube, Shutterstock

Ne prestaju reakcije, nakon što je objavljeno da je Toni Cetinski izabran za izvođača na obežavanju 40. godišnjice Olimpijskih igara u Sarajevu. Nakon što su pojedini iz Sarajeva napali organizatore i zapretili da će se odseliti, Cetinski je pokazao poruke koje dobija od Sarajlija.

Neki Sarajlije smatraju da bi izvođač na godišnjici Olimpijskih igara trebalo biti iz Sarajeva, dok neki smatraju da nema ništa loše da na manifestaciji pjeva bilo ko iz bivših republika Jugoslavije.

Oglasili su se i građani na društvenim mrežama, izražavajući svoje nezadovoljstvo ovim izborom. Komentari poput "Sramota", "Gde je mozak?" i "Tužna je ova odluka" jasno pokazuju da postoji široko nezadovoljstvo među stanovništvom povodom ove odluke.

Republika

Foto: Facebook, Dragan Kadić

Toni Cetinski

 

No, malo je poznato da Cetinski i Sarajevo imaju posebnu priču. Tony Cetinski je spot za hit "Prah i pepeo" snimao 1996. godine u Sarajevu. Cetinski je tokom snimanja zalutao na neprijateljsku teritoriju.

- Bilo je svega i kad bi se snimao film po istinitim događajima iz mog života, jamčim da bi kod nas bio najgledaniji. Ne zato što je reč o mojim proživljenim trenucima, nego zato što je zaista bilo puno onih koji su baš filmski.

- Da, bili smo privedeni i zarobljeni, te naposletku razmenjeni kao ratni zarobljenici na području sarajevskog aerodroma. Nije bilo table, pa smo uleteli malo greškom ravno na patrolu u srpskom delu, te bili privedeni. Dobro smo prošli, ali priznajem da nije bilo baš zanimljivo - rekao je Cetinski pre nekoliko godina za Večernji list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading