PEVAČU UGROŽENO ZDRAVLJE, ZAVRŠIO KOD LEKARA: Nestrpljivo čeka rezultate, a jedno ga posebno brine! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

09.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Hasana Dudića kod lekara, niko ne zna šta se dešava sa pevačem.

PEVAČU UGROŽENO ZDRAVLJE, ZAVRŠIO KOD LEKARA: Nestrpljivo čeka rezultate, a jedno ga posebno brine! (PAPARACO)

Foto: ATA Images, Republika

Slavni pevač Hasan Dudić se kao mladić bavio i pevanjem i boksom. Iako se odlučio za muzičku karijeru, nikad neće zaboraviti sportske dane, a kako kaže, zahvaljući ovom sportu postao je balkanska zvezda. 

Već dugi niz godina je deo domaće estrade, međutim, neki detalji iz njegovog života isplivali su tek nedavno na videlo. Dudić je na svom Fejsbuku podelio status u kojem je otkrio da je pre 44 godine gledao smrti u oči. 

- Danas 24.11. je moj drugi rođendan. Na današnji dan pre 44 godine preživeo sam kliničku smrt u armiji u Bohinskoj Beli. Tako da, danas slavim 44. rođendan. Hvala dragom Bogu, živeli dobri ljudi - napisao je Dudić na svom Fejsbuku, a mnogi su mu poželeli još mnogo godina dobrog zdravlja.

Međutim, danas smo ga ugledali u Domu zdravlja, u čekaonici, sa maskom na licu, čekajući svoj red da ode na pregled. U ruci je imao svoj karton, a pevač je nestrpljivo cupkao u mestu, pa smo zaključili da žuri, kako bi što pre završio. Nismo sigurni šta je povod, odnosno da li je u pitanju prehlada ili nešto ozbiljnije, a mi se nadamo da je sve prošlo u najboljem redu.

Podsetimo, Hasan je nedavno za Republiku otkrio da je rešio da angažuje advokate da bi oduzeo prava na pesme koje je osamdesetih davao pevačima i pravio zvezde od njih, a oni sada okreću glavu od njega i neće ni da se pozdrave s njim na ulici.

- Ljut sam jer su mi mnogi okrenuli leđa, a mnogi ne znaju da mi kažu ni zdravo kada me vide. To je razlog što sam doneo takvu odluku - potvrdio je Dudić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading