ISTINA O BRAKU NIKOLIJE I RELJE, EVO ŠTA SE DEŠAVA U NJIHOVA ČETIRI ZIDA: Pevačica u panici zbog ovoga, strahuje šta će reći njen suprug!

Autor:

Zabava

08.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović je priznala zbog čega je Relja njena bolna tačna i šta joj je najveći strah.

ISTINA O BRAKU NIKOLIJE I RELJE, EVO ŠTA SE DEŠAVA U NJIHOVA ČETIRI ZIDA: Pevačica u panici zbog ovoga, strahuje šta će reći njen suprug!

Foto: Instagram.com

Nikolija Jovanović, naslednica Vesne Zmijanac, otkrila je javnosti da je njen partner, Relja Popović, prilično zahtevan kada su u pitanju pokloni. "Spremamo uvek poklone, pisale su ćerkice pisma Deda Mrazu. Kada je Relja u pitanju, to mi je bolna tačka i tema. Jako je komplikovan za poklone, često i omanem. Jako mi teško pada kupovina njegovog poklona", izjavila je pevačica jednom prilikom.

Iako Nikolija tvrdi da nije zahtevna kada su pokloni u pitanju, ističe da njen partner ume da izdvoji veću sumu novca kako bi je iznenadio.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Nikolija i Relja Popović

 

"Ne dajem signal, on zna da napravi iznenađenje", istakla je pevačica u jednoj emisiji, dodajući da Relja ne kupuje na sitno, već kada kupi, to čini temeljno.

Nikolija ističe da voli da je porodica na okupu za praznike, iako to nije uvek izvodljivo zbog njenog i Reljinog posla. Ova izjava otkriva koliko je važno za nju da praznike provodi sa svojim najmilijima, uprkos izazovima koje nosi njihova profesionalna karijera.

Pevačica je priznala da je njen početak karijere bio težak, s obzirom da je ćerka Vesne Zmijanac, ali ističe da nije osetila sujetu od strane drugih kolega.

- Svi su bili blagonakloni i kolegijalni prema meni. Imala sam jednu promociju od tri albuma i svi su se odazvali i znam koliko znači da se odazovete na promociju albuma - ispričala je Nikolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading