PORODILA SE POPULARNA GLUMICA, PA POKAZALA ĆERKU: Zbog ovoga je sve bilo pod velom tajnosti!

Autor:

Zabava

08.01.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica je objavila prvu fotografiju ćerke, fanovi ostali u šoku.

PORODILA SE POPULARNA GLUMICA, PA POKAZALA ĆERKU: Zbog ovoga je sve bilo pod velom tajnosti!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Gavrilovic

Glumica Miljana Gavrilović se nedavno pojavila trudna u emisiji "Praktična žena" i sve ostavila bez daha, premijerno pokazavši trudnički stomak.

Srpska glumica Miljana Gavrilović nedavno je iznenadila javnost objavom na društvenoj mreži Instagram, otkrivši da je u tajnosti postala majka po drugi put. Njenoj porodici se pridružila ćerkica kojoj su ponosni roditelji dali ime Hristina, a dolazak novog člana porodice desio se baš na Božić.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Gavrilović

 

Uz poruku ispunjenu radošću i ljubavlju, Miljana je podelila sa svojim pratiocima da ih je prvi sneg u 2024. godini obradovao, dok je simbolično istakla da im je Hristina stigla sedmog januara. Ova neobična okolnost dodatno je učinila dolazak male Hristine posebnim i emotivnim trenutkom za celu porodicu.

Miljana Gavrilović i njen suprug Miloš već su roditelji petogodišnje Mione i trogodišnjeg Vukadina, te je dolazak druge ćerkice bio s nestrpljenjem iščekivan od strane cele porodice. Porodična idila koju glumica redovno deli sa javnošću sada je obogaćena dolaskom najmlađeg člana, te će sigurno biti puna ljubavi, smeha i toplih trenutaka.

- Danas nas je obradovao prvi sneg u 2024. godini, a juče sedmog januara simbolično nam stigla Hristina - poručila je ponosna mama, putem svog Instagram profila.

Ona i njen suprug Miloš roditelji su petogodišnje Mione i trogodišnjeg Vukadina i sa nestrpljenjem su iščekivali dolazak druge ćerkice.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Gavrilović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading