ZBOG OPASNOSTI PO ŽIVOT PREKINULA NASTUP: Marija Šerifović otkrila nove detalje INCIDENTA u Zenici, mogla je ostati bez ruku i nogu!

Autor:

Zabava

04.01.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je objasnila detalje incidenta na nastupu u Zenici, pa otkrila zbog čega je momentalno prekinula zabavu.

ZBOG OPASNOSTI PO ŽIVOT PREKINULA NASTUP: Marija Šerifović otkrila nove detalje INCIDENTA u Zenici, mogla je ostati bez ruku i nogu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović dočekala je Novu godinu u Zenici gde je priredila spektakularan koncert za svoju publiku. Međutim, tokom nastupa doživela je neprijatnost zbog koje je bila primorana da prekine koncert. Naime, pevačica je više puta upozoravala pojedince iz publike da prestanu sa bacanjem petardi ka bini, ali upozorenja nisu urodila plodom, te je skratila, odnosno prekinula svoj nastup.

Šerifovićka je otkrila da je njen dan započeo neočekivanim problemom - odvalila joj se krunica sa fiksne proteze, što ju je dovelo do nervoze jer nije bilo ko da joj pomogne u Zenici. Međutim, kada je stigla u hotel, dočekao ju je simpatičan gest osoblja - zlatna pločica za vrata sa porukom "Mario, živ i zdrav bio". Ovaj neočekivani poklon nasmejao je pevačicu i prijatno iznenadio.

Republika

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic

Marija Šerifović

 

Najintrigantniji deo priče svakako je bio Marijin opis događaja koji su doveli do prekida njenog nastupa. Iz mase su gađali petardama, ugrozivši ne samo njen život, već i život članova benda. Marija je jasno istakla da je prekinula koncert kako bi zaštitila sebe i svoje saradnike, ističući ozbiljnost situacije i nedostatak razumevanja kod pojedinih prisutnih.

- Meni je sinoć u Zenici bilo lepo i onda je neko bacio prvu petardu pod noge bubnjaru, onda sam zamolila da ako imaju mozga da to ne rade. Posle nekog vremena, blizu je pukla još jedna. Onda posle dva sata skoro, grunula je još jedna, tačno ispod Jelene, koja je prateći vokal, i izgoreo joj je kaput i kesa koja je stajala pored. Izgoreo je i deo opreme. Bilo je logično da prekinem. Ne želim da ugrožavam svoj život i život svojih muzičara. E, sad, vidim da postoje ljudi koji za to nemaju razumevanja. Ako je vama u redu da ostanete bez ruke, noge, prsta, oka i obraza, onda izvolite, pa neka na vas bacaju petarde. Slažem se da trpi velika većima zbog kretena, ali budala uvek koči. To je moje viđenje cele situacije. Bilo mi je lepo i koliko volim da odem u Bosnu i ne mogu da merim to sa ovim, žao mi je što sam skratila koncert za 20 minuta, ali šta je tu je - ispričala je pevačica u svom vlogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading