PORUKA MARIJE ŠERIFOVIĆ RAZARA DUŠU! Sa sinom u naručju se obratila publici, pa rasplakala sve!

Autor:

Zabava

31.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena majka, Marija Šerifović, obratila se fanovima na društvenim mrežama, pa poslala emotivnu poruku.

PORUKA MARIJE ŠERIFOVIĆ RAZARA DUŠU! Sa sinom u naručju se obratila publici, pa rasplakala sve!

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović definitivno može da proglasi proteklu godinu kao svoju. Sa 39 godina, ona ističe da je konačno postigla spokojstvo u svojoj duši i srcu, a veliku ulogu u tome ima dolazak njenog sina Maria na svet.

U nedavnom obraćanju, Marija je otkrila da je proteklih dana bila veoma emotivna. Kroz rekapitulaciju godine, istakla je kako je uspela da balansira između profesionalnih obaveza - koncerata, albuma, spotova, putovanja u Ameriku i učešća u Zvezdama Granda, i privatnih radosti i briga. Kao kruna svega, istakla je dolazak njenog sina, čije je ruke podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Ja ne znam kako i odakle da počnem... Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život... I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći - Bože hvala ti. Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto. Hm, šta vama da poželim??? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Mozda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je. Živeli. Love, M - napisala je Marija.

 

Nakon dolaska iz Amerike, Marija je podelila svoju sreću sa pratiocima na društvenim mrežama. Snimci sa aerodroma i obećanje iznenađenja za fanove najavili su da se nešto veliko sprema. Kako je stigla u Beograd, pevačica nije mogla da sakrije radost što je ponovo u Srbiji.

U svom obraćanju, Marija je izrazila želje za svoje fanove - dobro zdravlje, puno strpljenja, hrabrosti i ljubavi. Istakla je da je godina bila izazovna, ali i da je donela mnogo radosti i sreće.

Marija Šerifović je definitivno obeležila proteklu godinu, kako svojim profesionalnim uspesima, tako i ličnim ostvarenjima. Sa novim albumom i ulogom majke, ona je dokazala da je spremna za nove izazove i radosti koje dolaze sa majčinstvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading