MARIJA ŠERIFOVIĆ U LJUBAVI SA POPULARNIM GLUMCEM, JAVNO MU POSLALA EMOTIVNU PORUKU: Osvanula prva zajednička fotografija!

Autor:

Zabava

08.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je objavila fotografiju sa popularnim glumcem, pa mu poslala emotivnu poruku.

MARIJA ŠERIFOVIĆ U LJUBAVI SA POPULARNIM GLUMCEM, JAVNO MU POSLALA EMOTIVNU PORUKU: Osvanula prva zajednička fotografija!

Foto: M.P./ATAImages, Pixabay.com

U proteklih mesec dana, mediji su bili ispunjeni pričama o popularnoj pevačici Mariji Šerifović. Krajem 2023. godine, Marija je postala majka sina Maria, kojeg je donela na svet surogat majka. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne diskusije o surogat majčinstvu i porodičnim vrednostima.

S obzirom na to da je posvećena majka, Marija svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojim naslednikom. Otkrila je da najviše vremena provodi sa sinom u svom domu, te da je njegovo blagostanje njen prioritet.

Nedavno se oglasila na društvenim mrežama čestitkom upućenom glumcu Vladimiru Nićiforoviću. Uz neobičnu objavu, gde su pevačica i glumac pozirali na moru - Marija je napisala: "Smuvaćemo se mi kad tad". Ova neobična čestitka izazvala je brojne reakcije obožavalaca, te je ponovo privukla pažnju medija na pevačicu.

- Smuvaćemo se mi kad-tad. Živ bio Nićifore - napisala je Marija uz fotografiju gde pevačica i glumac poziraju na moru. Marija je bila u kupaćem kostimu, a Nićifor bez majice.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marija Šerifović

 

U svetlu ovih događaja, Marija Šerifović je postala glavna tema medija, a njeni budući planovi i dalje su predmet interesovanja javnosti. Pevačica je nedavno izjavila da planira da se povuče iz javnog života kada napuni 58 godina, što je izazvalo različite spekulacije i komentare na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading