JOVANU JEREMIĆ BIZNISMEN ZAPROSIO UŽIVO NA PINKU?! Pripremio emotivan govor, ima samo jednu želju!

Autor:

Zabava

07.01.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stanković se obratio Jovani Jeremić u Jutarnjem programu, pa otkrio da je spreman za naredni korak.

JOVANU JEREMIĆ BIZNISMEN ZAPROSIO UŽIVO NA PINKU?! Pripremio emotivan govor, ima samo jednu želju!

Foto: Instagram.com/jeremicjovana

Tokom uključenja u "Jutro sa dušom" voditeljke Jovane Jeremić, vlasnik pekararske industrije, Dragan Stanković, inače emotivni partner popularne voditeljke, podsetio je na njihovo upoznavanje i otkrio kako je krenula njihova ljubav i veza, u kojoj sada uživaju.

Dragan Stanković je tom prilikom podsetio da je prošle godine poklonio česnicu Jovani i da je od tada krenula njihova ljubav.

- Kao što znate prošle godine sam dao vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se, poželeo sam joj da nađe večnu ljubav, i mislim da je Bog nas spojio na ovaj dan - rekao je Dragan Stanković, pa je dodao:

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Jovana Jeremić

 

- Moja izabranica je za mene najbolja, i ja joj želim mnogo više uspeha, i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu, jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve - izjavio je on.

Inače, Jovana je za Novu godinu dobila Dolce&Gabbana torbicu, koja prema informacijama košta čak 2.500 evra. Ovo otkriva da par uživa u luksuzu i da su spremni da jedno drugom prirede iznenađenja koja su vredna pažnje.

Očigledno je da Jovana Jeremić i Dragan Stanković uživaju u pažljivo biranim trenucima zajedno, te da su spremni da jedno drugom pruže nezaboravne poklone i ispunjavaju želje, a ostaje nam da vidimo kada će voditeljka i bogati biznismen stati na ludi kamen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading