Peđa Blizanac otkrio detalje borbe sa alkoholizmom: Dotakao sam dno života, odvikavanje je bio sledeći potez

Autor:

Zabava

07.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Peđa Jovanović priznao na šta je sve bio spreman kako bi se rešio svog najvećeg poroka

Peđa Blizanac otkrio detalje borbe sa alkoholizmom: Dotakao sam dno života, odvikavanje je bio sledeći potez

Foto: Goran Popovski

Predrag Jovanović poznatiji kao Peđa Blizanac u božićnom intervjuu za Republiku otkrio da mu je sve krenulo nabolje u životu onog momenta kad se suočio sa svojom zavisnošću sa alkoholom. Naime pevač je priznao da je dotakao dno života, te da je bio spreman da uradi sve kako bio se rešio alkohola 

Kad sam shvatio da to ničemu ne vodi, kad sam dotakao dno, ja sam hteo da se lečim, da idem do kraja i mislio sam da će to trajati godinama, odvikavanja, lečenja, ustanove, bio sam spreman na sve. Imaju neki blokatori koji se ugrađuju ne znam kako, čak i to sam hteo, međutim uzeo sam neku literaturu da se malo pripremim šta me čeka i dosta mi je pomoglo tih nekih nekoliko pametnih stvari, knjiga koje su napisali mnogo pametniji od mene vezanih za alkohol, gde je objašnjeno kroz neke primere. Bukvalno kao da je neko isključio neki prekidač u mom mozgu, prestalo je da mi se traži, moj organizam je prestao da traži alkohol preko noći. Mnogi moji drugari imaju sličan problem, pa mi traže savet kako da ga reše, meni je pošlo za rukom - iskren je bio Peđa, koji priznaje da je sve teklo kako treba dok kako, sam kaže, nije izgubio kompas:

Ljudi će misliti da propagiram da niko ne sme da pije, ljudi, pijte slobodno, ali umereno, nemojte kao ja nemati meru. Sve je normalno kad je umereno, nisam ja ni najmlađi, a i dugo godina sam u kafani. Jedno je vreme bilo kako treba, a poslednjih godina sam izgubio kompas i kontrolu, nije vodilo ničemu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Peđa Jovanović

 


Jovanović se prisetio svog prvog nastupa, i to baš za novogodišnju noć koja se završila neslavno, opet zbog alkohola.

 - Moj prvi profesionalni nastup bio je za Novu godinu, to je bilo davno i vezana je opet za alkohol, to su bila moja prva pijanstva, gde sam prekinuo nastup koliko sam se unakazio. Klinac si, ne znaš da piješ, popiješ tri-četiri votke i otrovao sam se - priznao je Jovanović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading