"TOKOM OPERACIJE MI JE STALO SRCE, SLOMILI SU MI 8 REBARA ZBOG REANIMACIJE"! Teška životna priča popularnog Čendlera: Tokom serije bio zavistan od alkohola i tableta!

Autor:

Zabava

29.10.2023

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda serije "Prijatelji" Metju Peri (53), koji je iznenada preminuo u subotu u đakuziju, dok je pre nekoliko godina promovisao svoje memoare, otkrio je da je svojevremeno pljačkao ormare kupatila u tuđim kućama.

"TOKOM OPERACIJE MI JE STALO SRCE, SLOMILI SU MI 8 REBARA ZBOG REANIMACIJE"! Teška životna priča popularnog Čendlera: Tokom serije bio zavistan od alkohola i tableta!

Foto: youtube.com/Warner Bros. TV

- Nedeljom sam išao na dane otvorenih vrata kuća koje su bile na prodaju i odlazio sam u kupatila i pitao da li imaju tablete i krao ih. Mislim da su ljudi mislili: "Pa, nema šanse da će Čendler ući i ukrasti od nas" -  rekao je on.

Sve se to dogodilo dok je bio na vrhuncu slave.

U svojim memoarima je otkrio i kako je prisustvovao 6.000 sastanaka Anonimnih alkoholičara, proveo 30 godina na terapiji, išao na rehabilitacije i prošao detoksikaciju čak 65 puta.

Prvi put je okusio alkohol kada je imao samo 14 godina.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Čendler Bing

Celu svoju životnu priču, uspone i padove i borbu sa zavisnošću otkrio je u svojim memoarima. Sve je opisao, i kako mu je svojevremeno zbog lekova puklo debelo crevo, zbog čega je dve nedelje i pet meseci u bolnici bio u komi.

Postao zavisnik nakon povrede

Postao je zavisnik od tableta nakon što je prvi put uzeo lek protiv bolova 1997. nakon povrede na džet skiju. Postao je zavisnik od osećaja da kada je popio tabletu bol je nestao, i rekao je da je uzimao 55 Vikodina dnevno.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Čendler Bing na snimanju Prijatelja

- Možete da pratite putanju moje zavisnosti kroz moju težinu u seriji iz sezone u sezonu. Kad sam bio debeo, to je bio alkohol. Kad sam mršav, to su tablete. Kada imam kozju bradicu, to je mnogo tableta - rekao je z ABC.

Peri je bio u emisiji "The Late Show With Stephen Colbert" i i rekao da mu je tokom operacije srce stalo na 5 minuta zbog bolova u stomaku. Morali su da ga ožive, a prilikom oživljavanja slomili su mu osam rebara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading