VODITELJ PINKA OTKRIO PRAVO LICE JOVANE JEREMIĆ: Priznao šta ZAISTA misli o njoj, pa odao njenju tajnu!

Autor:

Zabava

30.09.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Velikić kaže da sa Jovanom nema opuštanja i praznih misli, te otkriva da je Maja Manojlović njegov glas razuma.

VODITELJ PINKA OTKRIO PRAVO LICE JOVANE JEREMIĆ: Priznao šta ZAISTA misli o njoj, pa odao njenju tajnu!

Foto: Đorđe Kojadinović/Printscreen

Nemanja Velikić

Voditelj Pinka Nemanja Velikić ponosan je na prijateljstvo s koleginicama Jovanom Jeremić i Majom Manojlović, s kojima ga u poslednje vreme sve češće viđaju u društvu. On u razgovoru za Srpski telegraf otkriva kako mu je sudbina u poslu nepogrešivo slala ljude koji su mu od dobrih saradnika postali i prijatelji za ceo život.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić je omiljena među kolegama

S posebnim oduševljenjem priča o Jeremićki, koju i on, poput mnogih, smatra ženom-zmajem, dok mu je Manojlovićka, kako kaže, glas razuma.

- S Jovanom nikada nema opuštanja i praznih misli. Ona je ko mašina. Jedna ideja joj stiže drugu. Kada me pitaju kakva je Jovana Jeremić, samo kažem: "To što vidite, to je Jovana!" A zapravo, sve je suprotno od toga. Jer zašto bih ljudima kvario magiju koju Jovana stvara i pomoću koje je došla tu gde je danas - kaže Velikić na početku razgovora, pa nastavlja:
- S druge strane, na dan proslave njene krsne slave, upoznajem Maju Manojlović, koja je moj glas razuma, sigurna luka najpoverljivijih tajni, slobodno mogu reći - član porodice.
Republika

Foto: Promo

Maja Manojlović je Nemanji, kako on kaže, sigurna luka najpoverljivijih tajni


Što se tiče bliskih ljudi mimo posla, Nemanja priznaje da se zbog životnog tempa s nekim i udaljio.
- Generalno, prijatelji polako dižu ruke od mene jer me viđaju samo na Instagramu ili TV jer sam počeo ozbiljnije da razvijam svoj nalog Tvnemanja. Krenulo je kao puka zabava, ali sve veći broj pratilaca i angažovanje od sponzora, sve me više drže pored ekrana telefona. Ono u šta sam siguran jeste i da sve manje vremena imam za besmislena ispijanja kafa i koristoljubive prijatelje, pa ih se sa zadovoljstvom odričem - iskreno priča voditelj i naglašava:
- Sudbina mi je u poslu nepogrešivo slala neke ljude koji su postali moji, a i ja njihov doživotni prijatelj. Uvek se obradujem kada mi svakog 17. avgusta pevaju rođendansku pesmu i kada mi se koža naježi jer je to takva razmena međusobne energije da se osećam da sam na vrhu sveta.





Emisija "Infoklinika" 
se vraća na male ekrane



Voditelj, nakon dvoipogodišnje pauze, s velikom radošću očekuje povratak autorskog projekta "Infoklinika" na ekrane ružičaste televizije i otkriva kakve novine očekuju publiku.
- Ja u belom mantilu! Šalu na stranu, posle dve i po godine pauze u program info-kanala TV Pink, TV Vesti, vraća se jedan od najgledanijih formata i među prvim emisijama o medicini "Infoklinika". Moj autorski projekat, na koji sam vrlo ponosan, počinje osmu sezonu s potpuno novim konceptom, studijom i grafikom. Zadržali smo nedelju kao dan emitovanja jer je to već provereno dobar potez, ali u novom smo terminu od 14.30. Medicina je, uz novinarstvo, deo mog formalnog obrazovanja, završio sam medicinsku školu i moj razvojni put u medijima išao je u pravcu obrade medicinskih tema. Kreiraćemo teme u skladu s njihovim interesovanjima jer je očigledno odlazak lekaru za mnoge i dalje tabu ili znak slabosti. Novina je što će gotovo svaka tema biti i praktično objašnjena, koliko god to uslovi dozvoljavaju. Tako će, recimo, fizioterapeut na beba-lutki pokazati pravilno nošenje u nosiljkama i auto-sedištima, alergolog objasniti da li prečišćivači vazduha zaista koriste našim plućima i slično. Važan segment emisije je i "Digitalno zdravlje", gde ćemo gledaocima pomoći da se snađu i pronađu prave informacije na čuvenom dr Guglu, kome, nažalost, neki više veruju nego medicinskom osoblju. Nećemo banalizovati teme, već ćemo ih obrađivati argumentovano i stručno, a široj populaciji razumljivo.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading