DEČKO JOVANE JEREMIĆ OTVORIO DUŠU PRVI PUT: Dragan otkrio šta je spremio za Božić, a OVOLIKO dukata će staviti u česnicu!

Autor:

Zabava

05.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Jovane Jeremić priprema veliko iznenađenje.

DEČKO JOVANE JEREMIĆ OTVORIO DUŠU PRVI PUT: Dragan otkrio šta je spremio za Božić, a OVOLIKO dukata će staviti u česnicu!

Foto: RTV Pink

Kompanija dečka voditeljke Jovane Jeremić, čiji je vlasnik i direktor Dragan Stanković, priprema se da obori sve rekorde sa svojom najnovijom kreacijom - česnicom koja će se lomiti na Božić ispred Hrama Sv. Save. Ova česnica impresivnih dimenzija sastoji se od neverovatnih 7000 delova, teži čak 250 kg, a prečnika je četiri metra. Posebno iznenađenje je ubacivanje 33 dukata od čistog zlata, što dodatno naglašava veličinu i vrednost ovog prazničnog simbola.

Izjava vlasnika kompanije, Dragana Stankovića, otkriva da je za izradu ove česnice uloženo više od 20 godina radnog iskustva i mnogo ljubavi svih 850 zaposlenih u kompaniji. Posebno se ističe zahvalnost vrednim radnicima koji su proveli čitavu noć kako bi pripremili ovu impozantnu česnicu za sugrađane.

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

- U nju smo ubacili i 33 dukata od čistog zlata, uložili smo više od 20 godina našeg radnog iskustva i mnogo ljubavi svih 850 zaposlenih u našoj kompaniji. Posebno zahvaljujem našim vrednim radnicima koji su proveli čitavu noć da bi pripremili ovu prelepu česnicu za naše građane, kao i Srpskoj pravoslavnoj Crkvi i patrijarhu Porfiriju na blagoslovu i Uniji pekara Srbije na ukazanom poverenju - poručio je Dragan Stanković, piše Blic.


Nakon što se česnica iznese ispred Hrama Sv. Save u 10 časova, kompanija planira da podeli 2000 poklon paketa građanima, čime će dodatno ulepšati praznično raspoloženje. Takođe, meštane Grocke očekuje posebno iznenađenje - česnica u kojoj se nalaze tri zlatnika.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 


U kontekstu ove priče, zanimljivo je podsetiti se veze voditeljke Jutarnjeg programa na televiziji "Pink", Jovane Jeremić, i Dragana Stankovića. Njihova veza privukla je pažnju javnosti, a javno izražavanje emocija tokom jednog televizijskog nastupa dodatno je razbudilo interesovanje medija i publike.

Jovana Jeremić je, između ostalog, oduvek isticala svoju želju da pronađe imućnog muškarca za sebe. Ova izjava dodatno je začinila medijsku pažnju prema njenom emotivnom životu, pokazavši da osim materijalnog, vrednuje i emotivni aspekt veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading