MIRJANA SE NE SEĆA TRENUTKA UBISTVA? Saslušana majka petoro dece koja je ubila supruga kod Užica!

Autor:

Hronika

05.01.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

https://www.republika.rs/tag/preminuo/4148

MIRJANA SE NE SEĆA TRENUTKA UBISTVA? Saslušana majka petoro dece koja je ubila supruga kod Užica!

Foto: Privatna arhiva, Rina

Mirjana L. (37), osumnjičnjna da je nožem usmrtila svog muža Ratka L. (48) saslušana je u užičkom Višem javnom tužilaštvu. Ona je izjavila da se ne seća trenutka kada je nožem počinila zločin, u porodičnoj kući u Jevremovićima kod Čajetine.

 

Tokom davanja iskaza, osumnjičena za ubistvo je rekla da ju je muž napao, zna da je držala nož, ali se samog trenutka tragedije ne seća. Tužilaštvo je naložilo medicinsko veštačenje. Tokom davanja iskaza je plakala, tražeći da ide kod dece, kući.

Završena je i obdukcija koja je pokazala da je Ratko L. preminuo nakon što je sečivo probilo plućno krilo i srce, iza ulazne rane, nekoliko centimetara ispod levog pazuha.

Mirjana i Ratko inače imaju petoro maloletne dece od kojih najstarije ima 14 godina. O deci trenutno brinu Ratkovi roditelji.

Podsetimo, zločin se dogodio posle svađe, u četvrtak oko podneva.

- Pored njih dvoje i njihove dece, u istom domaćinstvu žive i njegovi roditelji. Svi smo u šoku, ništa nije nagoveštavalo da bi se ovakva tragedija mogla dogoditi. Znamo ih kao skromne i obične ljude – rekle su komšije, potresene posle zločina – Ratkovi roditelji su nastavnici u penziji, bave se zemljoradnjom i stočarstvom. On je radio u jednoj mesari nedaleko od kuće, ona je na Zlatiboru održavala apartmane. 

BONSU VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading