ZAVRŠENA OBDUKCIJA ZVERSKI UBIJENOG RATKA! Više javno tužilaštvo iz Užica EKSKLUZIVNO za Republiku: Konstatovan je jedan ubod nožem ALI... (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.01.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo Užice prokomentarisalo obdukciju Ratka Lazovića.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA ZVERSKI UBIJENOG RATKA! Više javno tužilaštvo iz Užica EKSKLUZIVNO za Republiku: Konstatovan je jedan ubod nožem ALI... (VIDEO)

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Mesto ubistva

Juče oko 12 časova, mala idilična zajednica sela Branešci kod Užica bila je svedok zverskog ubistva koji je ostavio šokiranu lokalnu zajednicu. Ratko Lazović (48), poznati veterinar, pronađen je mrtav u porodičnoj kući, žrtva oštrog uboda u leđa.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su ženu Mirjanu L. (37) iz Čajetine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo. Kako je saopšteno iz policije, sumnja se da je, u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, nožem ubila svog četrdesetosmogodišnjeg supruga.

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Porodična kuća porodice Lazović

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Užicu.

- U šoku smo svi jer su izuzetno mirna porodica - vredni ljudi. On je bio fakultetski obrazovan čovek. Veterinar, radio je u proizvodnji u "Zlatiborcu", a žena čistila apartmane na Zlatiboru. Šta se desilo u kući ne znamo, ali nasilja nije bilo ranije da se znalo. Oboje su bili pristojni i dobri roditelji. Njihova deca se igraju sa mojom - rekao je komšija za Republiku. 

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Zaprepašćene komšije kod kuće porodice Lazović

Mirjanu, suprugu osumnjičenu za ovaj strašan čin, opisuju kao manje prijatnu i često odsutnu iz porodičnog doma, s obzirom na posao koji je radila na Zlatiboru. Decu su, prema svedočenju meštana, uglavnom čuvali Ratkovi roditelji.

Iz Višeg javnog tužilaštva Užice su za Republiku otkrili da je obdukcija Ratka Lazovića završena, kao i da je Mirjana Lazović saslušana. 

- Konstatovan je jedan ubod nožem u levom delu grudnog koša ka pazuhu - rekli su nezvanično za Republiku.

Da li je žena priznala zločin nisu mogli da nam otkriju zbog daljeg toka istrage, ali iz suda nezvanično saznajemo da joj je pritvor odredjen.

Sanduk za pokojnog Ratka Lazovića je dovezen ispred porodične kuće u Branešci.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading